2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

112 بازدید | 8 پست

سلاممم

من رشتم تجربی بود اما اصلا علاقه ایی به رشته های ندارم پزشکی و دندون و پرستاری و....

و الان میخوام برم معماری از قبل دبیرستان دوست داشتم 

ولی چون رشتم تحربیه باید حتما آزاد برم و با سوابق فقط یسری دانشگاها دارن مثلا تهران شمال و تهران مرکز نداره ولی اسلامشهر داره 

و یچیز دیگه بنظرتون همون آزاد معماری و ادامه بدم این که حرفه آیی بشی مهم تر از اینه مدرکت کدوم دانشگاه باشه یا همین که رفتم آزاد معماری بخونم کنکور ریاضی و برا کنکور 405

بنظر شما خودمو درگیر آزاد و دولتی نکنم ؟

چون در نهایت من معماری و دوست دارم 

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

بستگی داره هدف خودت چی باشه.

اگر واقعا دیوونه وار علاقه مند مثلا معماری دانشگاه تهرانی ، بمون واسه ۴۰۵ ، ولی اگر فکر میکنی با دانشگاه آزاد هم کارت راه میوفته ، برو آزاد.  واسه ارشد خوب بخون دولتی بیاری.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

بستگی داره هدف خودت چی باشه.اگر واقعا دیوونه وار علاقه مند مثلا معماری دانشگاه تهرانی ، بمون واسه ۴۰ ...

من خیلی دانشگاهش برام مهم نی چون بنظرم این رشته حرفه براش مهم تره این که حرفه آیی شی

ولی خب نمی‌دونم😂🥲

بعد اصلا من هدف اصلیم زدن قنادیه یعنی میخوام قنادی بزنم دوست دارم شغل اصلیم قنادی باشه

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دانشگاهش برام مهم نی چون بنظرم این رشته حرفه براش مهم تره این که حرفه آیی شیولی خب نمی‌دونم� ...

ب نظرم برو آزاد. 

آخه معیار اصلیت دانشگاه نیست

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

سلام 

رشته های با سوابق تحصیلی کاری با اینکه رشته ات چیه نداره 

با سوابق هارو بزن 

بعدم الان که توی سن ۱۸سالگی هستیم همه براشون مهمه و می پرسم دانشگاه چی قبول شدی ۱۰ سال دیگه که تو به قول به آدم حرفه ای باشی کاری با اینکه کجا درس خوندی ندارن یا نمی‌گم مدرک تو از کدوم دانشگاه گرفتی ، چه خصوصی کار کنی چه توی استخدامی ای دولتی 

ولی بعد کارشناسی میتونی کنکور ارشد بدی دانشگاه دولتی قبول شی اگه توان و حوصله پشت موندن نداری 

انتخاب رشته اتو حتما انجام بده همین آزاد که میگی رو انجام بده اگه با سوابق نمی تونی که این رو داشته باشی میتونی مرخصی بگیرید یکی دو ترم بخونی واسه ۴۰۵ اگه شد خوب چه بهتر نشد هر اینو داری خیالت راحته