من وهمسرجان 8سال باهم دوست بودیم وبق بقو میکردیم.اون قدیم ندیما موبایل که نبود باهم نامه بازی میکردیم.شوهری همسایه روبرویی مابود.خونه ماسه طبقه خونه اوناویلایی.باهم قرارگذاشته بودیم نصفه شبا بیایم کوچه باهم حرف بزنیم ساعت 3یا4صبح میومدیم بیرون حرف میزدیم.الان که فکرمیکنم تنم میلرزه ازکارم.خلاصه سرتونودردنیارم همیشه به خوبی خوشی میگذشت تااین کهههه...یه شب اومدم بیرون کلی چسان فیسانم کردم.یکم سردشده بودهواهمن جوری که حرف میزدیم ییهودر زرتی بسته شدازشدت شوک نمیتونستم به پشتم نگاه کنم بدنم میلرزیدمصی که شوهرم باشه هی منودل داری میداد درمونم هیچ جوره بازنمیشدمصی گفت شیشه روبشکنم گفتم نه نمیشه که یهودیدیم برقای خونه هایکی یکی داره روشن میشه یهوباجیغ گفتم اول ماه رمضونه همه دارن بیدارمیشن برای سحری مصی هم که بوترازمن شکه شده بودگفتزنگ بزن یجوری بروخونه.منم هی میگفتم نمیشه وگریه میکردم.یهومصی نامردزنگ و زدو دررفت من موندم صدایه کیه گفتن مامانم اومددرو که بازکردشکه شدمنم باتته پته گفتم من یهوچش بازکردم دیدم این جام زدم زیرگریه ازاون جایی که من دخترخیلی خوب ومظلومی بودم همه حرفاموباورکرد که من توخواب راه میرم ازاون شب دیگه درکوچه ودرخونه قفل شد که من یوقت راه نرم توخواب.
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
نه عزیزم مجردم ترسیدم خواهرش بگیره بزنتم 😐 من ۴۷کیلویی با اون ۱۱۰کیلویی مبارزه سخت بود از دور رق ...
خدانکشتت مردم ازخنده
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
يعني برمیگردیم عقب میبینیم چقدر نادون بودیم منتها چون داغ بودیم نمیفهمیدیم😂😂😂😂
اصلا من هیچ اون چجور قبول کرده بود من برم خیییلی حساس بود.😃یادمه یبار دوتامون خونه تنها بودیم گفت بدو بیا پیشم گفتم ن چرا من بیام توبیا پیشم😕گفت احمق اگه یوقت داداشت بیاد من باید دعوا کنم اینا ولی تو که بیای کسی نمیتونه بهت چیزی بگه.منم جوگیر شدم گفتم توغلط میکنی بیای با داداشام دعوا کنی هم اومدی خونمون هم باخواهرشون دوستی دعواهم میکنی😕😕😕بدبخت گفت میگم خنگی باور نمیکنی دیگه😐
يعني برمیگردیم عقب میبینیم چقدر نادون بودیم منتها چون داغ بودیم نمیفهمیدیم😂😂😂😂
اره واقعا ولی حال میداداون استرسش
چرا مصی از دیوار نرفت بالا درو باز کنه 😬 معلومه فهمیدن که درو قفل کردن 😁
خونمون 3طبقه جنوبی بوددیوارنداشت
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
مناسب آینده نبود.خودم جدا شدم شمارمم عوض کردم.ولی خیلی دوسش دارم عاشقشم.بخاطرش اومدم خونه خواهرم درس ...
عزیزم مگه پسربدی بود
من بدشانس همه محل رو بابام حساب میکردن ازشم میترسیدن که بیان با من دوست شن موند به دلمااااا همش غمنا ...
عزیزم حین خلاف خیلی مراقب باش 😁
واقعا خنگ بودم اصلا عقل نداشتم که این کاروکنم لامصب هیچ وقت این جوری نمیشدهمیشه پاهامولای درمیراشتم که بسته نشه
من بدشانس همه محل رو بابام حساب میکردن ازشم میترسیدن که بیان با من دوست شن موند به دلمااااا همش غمنا ...
بگوبگو شاخکام تیزشد