من پسرام بزرگه ۱۶سالش وکوچیکه ۸سالش،تا الانم ازپسر بزرگم هیچ رفتار غیر عادی ندیدم خدایی ولی مادرم هی بهم میگه باهم تنهاشون نزار،مثلا بعضی جاها که نمیشه بچه برد باهم میمونن توخونه درحد مثلا چندساعت ،یعنی به حرف مامانم گوش کنم یا به دلم که میگه به بچه هات اعتماد کن،خدایی بچه ها بزرگ تر که میشن چالش هاشونم بزرگ میشه
بستگی به تربیت بچه داره و دوستاش که چه جورین و چه تاثیری روش دارن پسر من ۱۱سالشه اجازه استفاده از ای ...
عزیزم هرچقدر بچه رو خوب تربیت کنی اما محیطی که بچه میره خیلی مهمه،مثل مدرسه.الان بچه های ابتدایی راحت بهم فحشای جنسی و ناموسی میدن.اخه یه مادر تا کجا میتونه کنترل کنه.خونه خودت.خونه دوست وفامیل .مدرسه.کلاسای ورزشی.یا زبان و هر جای دیگه که همسن وسالاشون هستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون من همیشه تنهام خونمون سوت کوره.البته تازگی شوهرم بیکار شده خونه نشسته.قبلش هم تابستون و همیشه درو پنجره باز . بارها به وضوح صداشون شنیدم در مورد مدل رابطه ای که میخوان با هم داشته باشن .مادره هم خوش خیاله دیگه .به خیالش بچش نمونه س
اولین بار اتفاقی.تو تابستون عین ظهر .گرما شدید .مادرش سرکار .برقا رفته بود همه جا سوت کور دیدم دوستش اومد دم در پسره گفت بدو بیا چرا دیر اومدی مامانم حالا میاد .اونم گفت نترس زود تمومش میکنیم میرم.بعد رفتن تو خونه.انقد صداشون واضح میومد .بخاطر شرایط سایت نمیتونم دقیق بگم. و بعدها فهمیدم این کار همیشه گیشه