2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون باهم تنها میزارین خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 124 پست
بستگی به تربیت بچه داره و دوستاش که چه جورین و چه تاثیری روش دارن پسر من ۱۱سالشه اجازه استفاده از ای ...

عزیزم هرچقدر بچه رو خوب تربیت کنی اما محیطی که بچه میره خیلی مهمه،مثل مدرسه.الان بچه های ابتدایی راحت بهم فحشای جنسی و ناموسی میدن.اخه یه مادر تا کجا میتونه کنترل کنه.خونه خودت.خونه دوست وفامیل .مدرسه.کلاسای ورزشی.یا زبان و هر جای دیگه که همسن وسالاشون هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چطور میدونی اما مادرش نمیدونه

چون من همیشه تنهام خونمون سوت کوره.البته تازگی شوهرم بیکار شده خونه نشسته.قبلش هم تابستون و همیشه درو پنجره باز . بارها به وضوح صداشون شنیدم در مورد مدل رابطه ای که میخوان با هم داشته باشن .مادره هم خوش خیاله دیگه .به خیالش بچش نمونه س

شوهرم گفته اصلا به کسی نگو که تو آدم بده میشی. مادر اگه مادر باشه خودش باید بفهمه.جوری این پسر به ای ...

😵💫😵💫باشنیدن این حرفا حالم بیشتر بد شد وشک افتادم به جونم،ولی خب پسر من جای عمومی میره بادوستاش مثلا رستوران یا پارک یا زمین فوتبال که دیواراش فنسه

شما از کجا خبر دار شدی؟

جلو چشم خودم این اتفاق افتاده عزیزم

چند نفر دیگه هم دیدن

عروس دیگمون

مامانم

پدرم

همه دیدیم چندین بار که به خواهرش دست درازی کرده توی تنهایی که مثلا دوتایی رفتن تا آشپز خونه آب بخورند فکر کن در کوتاه ترین زمان ها

شما از کجا خبر دار شدی؟

اولین بار اتفاقی.تو تابستون عین ظهر .گرما شدید .مادرش سرکار .برقا رفته بود همه جا سوت کور دیدم دوستش اومد دم در پسره گفت بدو بیا چرا دیر اومدی مامانم حالا میاد .اونم گفت نترس زود تمومش میکنیم میرم.بعد رفتن تو خونه.انقد صداشون واضح میومد .بخاطر شرایط سایت نمیتونم دقیق بگم. و بعدها فهمیدم این کار همیشه گیشه

عزیزم هرچقدر بچه رو خوب تربیت کنی اما محیطی که بچه میره خیلی مهمه،مثل مدرسه.الان بچه های ابتدایی راح ...

کنترل نگفتم که گفتم تربیت بله همه چیزو میشنوه ولی اگر تربیتش درست باشه میدونه چی رو استفاده کنه و چی رو استفاده نکنه و فرق خوب و بد رو تشخیص میده

چون من همیشه تنهام خونمون سوت کوره.البته تازگی شوهرم بیکار شده خونه نشسته.قبلش هم تابستون و همیشه در ...

وای من که بودم فیلم میگرفتم به مامانش نشون میدادم تا حواسش جمع بشه چه دوستای بیشعوری داره خودشون میان برا رابطع اون بزرگتر بشه به همه تجاوز میکنه

😵💫😵💫باشنیدن این حرفا حالم بیشتر بد شد وشک افتادم به جونم،ولی خب پسر من جای عمومی میره بادوستاش م ...

اینا هم مسلما بیرون همه جا با هم میرن.بالاخره از اسمون که با هم آشنا نشدن

وای یاد یه خاطره افتادم من تو یه فروشگاه لوازم خانگی کار میکردم یه خانواده اومدن مادر پدر رفتن خرید ...

چه بد خب چیکارمیشه کرد گاها ناگریز باید تنهابمونن همه جا که نمیشه برد خودمم نمیتونم که نرم ،چقدر بد زمونه ای شده بیشترشم تقصیر فضای مجازی