2777
2789
عنوان

بچه اول دختر دارم.برا پسر چیکارکنم؟؟جاریم پسر داره.دماغ فیل افتادس

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 70 پست
برا دختر چی گفتن؟برعکسش؟ینی همون لبنیات؟

اره دقیقا

لبنیات کروموزومy رو تنبل میکنه و دخترزایی احتمالش میره بالا

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنین بحث لج و لج بازی نیست.یه دختر دست گل دارم خدا نصیب همه کنه.اما فک کرده کار شاقی کرده.اگه ا ...

من درکت میکنم عزیزم چون جاریم لنگه جاری توعه برات توضیح دادم چکارکنی

موفق باشی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم خودتو همسرت فقط گرمیجات بخورین از6ماه قبل اقدام.بعدشم نزار جاری توروبازی بگیره حرف مردم مهم نباشه.دختروپسرهردوخوبن فقط ازخدابخواه سالم وصالح باشه.آینده بچه مهمه جنسیت دیگه مانع پیشرفت نمیشه چه دخترایی هستن که باعث سربلندی خانواده میشن. فقط سعی کن تمرکزتوبزاری روی تربیت بچه

استارتر‌مم برعکس توام یه پسر دارم میخام دخترم داشته باشم برا دختردار شدن کار خاصی کردی؟

بعد پریودی فوری نزدیکی کن خدا یه دخمله ناز بهت میده

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
فک نمیکنی به ما پسردارا توهین میکنین؟😐 هرچند بنظر من هردو عزیزه

عزيزم قصدم توهين نبود 

خدا پسرتو واست نگه داره ولي حديث داريم كسي مه دختر دار ميشه يه در از دهاي بهشت بروش باز ميشه

از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهونً خودمم پسر دوس دارم ولي خوب حرفم واقعيت بود!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
 چه طرز حرف زدنه  بچه خوب تربیت کردن لیاقت میخواد  وگرنه خرم میزاد حالا ماده یا ن ...

عزيزم توهين نكردم الان بالاتر له دوست ديگمون جواب دادم بخونيد

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
عزيزم قصدم توهين نبود  خدا پسرتو واست نگه داره ولي حديث داريم كسي مه دختر دار ميشه يه در از ده ...

میگن دختر رحمته پسر نعمت

خدا عاقبت بچه های همه رو بخیر کنه هیچ فرقی نداره برا پدر و مادر

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
باور کنین بحث لج و لج بازی نیست.یه دختر دست گل دارم خدا نصیب همه کنه.اما فک کرده کار شاقی کرده.اگه ا ...

بله با اينكه به قول معروف جنس آدم جور بشه موافقم 

از خدا بخواه و دستورات غذايي رايج و زمانهاي نزديكي هم رعايت كن انشالله كه بشه

جاری منم همینجوره دو تا پسر داره هی چپ و راست میگه پسر ریشس دختر تیشس گفتم عزیزم خودتم زنی شاید تو ز ...

آی گفتی 

به منم میگه پسر بیار 

برا من فرقی نمیکنه 

خوبه اون یکی قرار دختر بیاره وگرنه 😑

ای میچسپه بچه سومشم پسر باشه اونخ حسرت دخترو میخوره 

همی میگه من دلم میخواست هر دوتا اولی پسر بشن

اون روزی هم میگفت اینا نسلن 😑

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
عزيزم قصدم توهين نبود  خدا پسرتو واست نگه داره ولي حديث داريم كسي مه دختر دار ميشه يه در از ده ...

و گفتن زنی که بچه اولش دختره پا قدمش خوبه😍اگه درست گفته باشم..گفته حضرت رسوله فک کنم اگه کسی دقیقترشو میدونه بگه😊

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

دیگه الان زمان قدیم نیست که هی بچه بیاریم...همه هم یجورایی دوست دارن هر دو جنس داشته باشن...تو اطراف من که اونایی که واسه جنسیت ivfکردن کم نیستن یکیش خواهرشوهرم یکیش جاریم...هر دو پسر...حالا اینکه آیا اینکار درسته یا نه من دیگه نمیدونم...