2777
2789
عنوان

بچه اول دختر دارم.برا پسر چیکارکنم؟؟جاریم پسر داره.دماغ فیل افتادس

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 70 پست

من چیزی که از دکتر شنیدم بهت میگم.. 

از یک ماه قبل اقدام شوهرت شیر و لبنیات خیلی کم بخوره به جاش پسته و موز و... زیااد بخوره چون کروموزوم y رو فعال تر میکنن

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

نت سرچ کنی کلی مطلب نوشته مهمتر از همه اینه که رحمت گرم باشه یعنی تو پریودی فقط گرمیجات بخوری از کاچی گرفته تا خرما و انواع شیره و جوشونده و نبات 

بعد از پریودی هم که چیزابی که کلسیم پتاسیم بالا دارن مثل سیب زمینی آب پز ، توت فرنگی ، موز اینا رو بخور 

معجون هر روز بخورید شوهرتو حسابی تقویت کن 

روز اقدام از همش مهمتره که باید روز تخمک گذاری باشه

لبنیاتم از دوسه ماه قبل محدود کن 

با همه اینا به عین دیدم کسایی رو ک مو ب مو رعایت کردن و نشده پس بسپار ب خدا

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ارضای مرد ....زن به اورگاسم برسه ...پسر میشه بچه ....کامنت یکی از کاربراست من نمیدونم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

من خودم پسر داشتم برای دختر سعی کردم یه چیزایی رو رعایت کنم خدا رو شکر بچه دختر شد شما هم رعایت کن انشالله خدا بهت پسر بده.   برای پسر گرمی زیاد بخورين سیر و چای دارچین و ... رژیم غذائیت بیشتر پروتئین باشه برای دختر سبزیجات من بیشتر میخوردم. روز تخمک گذاری رابطی داشته باشین و حتما قبل از همسرت به ارگاسم برسید قبل از رابطه جوش شیرین رقیق درست کن و با سرنگ به داخل واژن بریز . 

عشقهای کوچولوی من 😍😍😍 دختر و پسرم
عزيزم دختر داشتن لياقت ميخواد كه نصيب هر كسي نميشه تو بايد خودتو واسه جاريت بگيري

چه طرز حرف زدنه 

بچه خوب تربیت کردن لیاقت میخواد 

وگرنه خرم میزاد حالا ماده یا نر 

تو رو خدا فرهنگتون رو ببرید بالا 

دختر پسر داره مگه 

که حالا فقط دختر داشتن لیاقت بخواد یا نخواد

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
فک نمیکنی به ما پسردارا توهین میکنین؟😐 هرچند بنظر من هردو عزیزه

همينو بگو در هر صورت بچه يه نعمت الهييه والا اينطور نيست چون شما خوبيد و با لياقت بچت دختره ما بد و بي لياقت بچمون پسره🙄

عزيزم دختر داشتن لياقت ميخواد كه نصيب هر كسي نميشه تو بايد خودتو واسه جاريت بگيري

باور کنین بحث لج و لج بازی نیست.یه دختر دست گل دارم خدا نصیب همه کنه.اما فک کرده کار شاقی کرده.اگه از کاراش بگم شاخ درمیارین. خداییش جدا از این حرفا دختر و پسر داشته باشیم بهتره

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
جاری منم همینجوره دو تا پسر داره هی چپ و راست میگه پسر ریشس دختر تیشس گفتم عزیزم خودتم زنی شاید تو ز ...

بگو جمع کن بابا مگه شوهرش ناصرالدین شاه قاجاره که اصرار داره ریشه ش بمونه؟؟ یه ژن داغون که این حرفا رو نداره نموند هم نموند😂

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

عزیزم جاریت بی فرهنگه  شما چرا اخه 

من دوتا پسر دارم بعد ده سال ناباروری خدا بهم هدیه داده 

بخدا اگر سه تا دختر هم میداد جاشون تو قلبم بود 

اخه چه فرقی داره 

دختر و پسر اول سالم باشن و بعد صالح و در اخر عاقبت بخیر 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
دختر بهتره که عزیزم  بزار پسرش بزرگ بشه معلوم میشه دختر واسه پدر و مادر میمونه یا پسر

بخدا میدونم دختر برکت خونس. اما میخام دخترم یه داداش داشته باشه هواشو داشته باشه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

تو خصوصی برای یکی از دوستام توضیح داده بودم اسکرین گرفتم برات

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....