2777
2789
عنوان

رفتن همسرم به خانه همسر سابق برای دیدن بچه هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 41957 بازدید | 443 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها تاپیکی که گیج شدم .هم اون پدر باید الان بره بچه رو ببینه .هم نباید بره تو اون خونه .نمیدونم واق ...

دقیقا منم اون اقا میتونه با خواهریا مادرش به بهانه عیادت بره ولی باز هم ازنظرم ناجوره پاش تو خونه اون خانم باز بشه

بنظرم شما هم باهاش برو

اگه بچه هات هم با بچه های همسرت رفت و آمد دارن ،بچه هات هم ببر

ولی در کل حواست باشه از دستت در نره

همسر سابق شوهرت چه طور آدمی هست؟نمیخواسته برگرده؟

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
این هم بگم من به همسرم مطمئنم و اون زندگی براش این قدر بد بود که تمومش کرد ولی بازم حس خوبی ندارم که ...

موافقم ضمن اینکه براش عادی میشه

بگو منتظر بمون چند روز بهتر بشه بیرون همو ببینید یا بیارش خونه مادرت همو ببینید اگر قبول نکرد برو باهاش تو ماشین بشین بگو به اندازه ده دقیقه برو ببینش و بیا یا با مادر و خواهرش بفرستش

داری میگی خودت هم از همسرت دو تا بچه داری پس مادر شدی درک می کنی
و دوم همسرت اگر اون زندگی رو می خواست آزار نداشت بیاد دوباره ازدواج کنه تو این گرونی دو تا بچه دیگه هم درست کنه

همون زندگی رو بی دردسر ادامه می داد پس انقد گیر نده بچشه مریضه چکار کنه بچه رو تو خیابون ببینه !!!!

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

با این که از جدایی شون و از ازدواج من زیاد می گذره و من دو تا بچه دارم، متاسفانه همسر سابق شوهرم، دوست داره با همسرم ازدواج کنه و مدام چراغ سبز نشون میده.

با این که همسرم از نظر مالی ساپورت کامل شون می کنه ولی نمی فهمم چرا این قدر چراغ سبز نشون میده.

گاهی حس می کنم، می خواد من رو اذیت کنه فقط و دلیل دیگه ای نداره و گاهی هم می گم عقلش کم هست لابد که باوجود این کا می دونه من الان دو تا بچا دارم، باز می خواد برگرده

همسر من اصلا تمایلی بهش نداره ولی همین که می بینم اون زن الان تمایل نشون میده که می خواد دوباره با وجود من با همسرم ازدواج کنه، اذیتم می کنه

از نظر عرف واقعا نباید بره صورت جالبی نداره. ولی حالا چون بچه مریضه شما خیلی گارد نگیر بهش بگو میخوای منم همراهت بیام. بعدم اگر رعت در حد یه سر بره زود بیاد

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا