2777
2789

کد معرف

میلی گلد۲۰ سوت طلا میده:

milli-vr1wc

ویپاد بانگ پاسارگاد۷۵ تومن بابت ثبت نام میده بی چون و چرا:

2VZHXL

توکنیکو ۱۰ سوت طلا میده:

p5qt4vx

صراف ۱۰۰ تومن هدیه میده:

DMWX6

ملّی گلد ۱۰ سوت میده

MG5jWTjbs8iG

برای گرفتن هدیه ها باید حتما کد معرف رو وارد کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شیرخشک خوردم ولی ضعیف نبود بدنم چه ربطی داره

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

دقیقا منم برعکسشو دیدم.

قدیما مادر مریض و عصبی و خسته و... میشد خودش شیر نمیداد. دایه داشتن یا میدادن به همسایه و فامیل شیر بده. الان با این همه استرس و سبک غذایی ناسالم، بدتر بچه رو ضعیف میکنیم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بستگی به تغذیه مادر هم داره،اگه تغذیه مادر خوب نباشه خب معلومه شیرش هم مقوی نیست ،ولی شیر خشک همه ی ویتامین ها و...ضروری برا بچه رو داره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
من به پسر دومم شیرخشک میدم خداروشکر قدوزنش خوبه وتا حالا که پسرم ۳ بار مریض شده منم گرفتم اما پسر ک ...

منم ب بچه دومم شیر خشک دارم میدم

اولی رو نذاشتن بدم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

من تا یک سالو نیمی بچم بدون اینکه کسی متوجه بشه شیر خشک دادم.جایی میرفتم فقط شیر خودمو میدادم

چه خوب که هردورو میخورد پسر من دیگه سینمو نمیگیره هیلی ناراحتم

این حرف جاافتاده که شیرخشک خوب نیس باور کن من باهر شیسه که میدم کلی غصه میخورم و عذاب وجدان دارم

یه پرستار به مادر من میگفت چون شیر نداری بچت کودن میشه و ضعف بدنی میگره در اینده داری بهش ظلم میکنی شیر خشک میدی

هیچ ربطی هم نداشت واقعا

هر وقت یاد اون خانم میوفتم لعنتش میکنم

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه