بچه ها من شوهرم خوب بود سر یه بحث اومدم قهر رفتن درخواست طلاق داد بچه هم دارم الان حدوای دوماه انگار نه انگار با اینک قبلش خوب بود الان خواستم مهریه رو بذارم اجرا بنظرتون کار خرابتر نمیشه؟
این بنده خدا داره میگه بلاکم کرده رمز یارانه عوض کرده وکیل گرفته دادخواست طلاق داره شما کلا راهنمایی ...
این بلاک پارسال هم کرد برگشتم خونه باز بلاک بودم روز بعد انبلاک کرد تازه دختر عموش پسر داییش هرکی منو میدید میگف میترسیم واس شوهرت کلیپی چیزی بفرستیم بلاک کنه
من پارسال هم اومدم قهر هم بلاک کرد همه نزدیک دوماه بودم هم حرف طلاق زده بود ولی درخواست نداده بود بع ...
خب پارسال اون کارارو کرده بحال شما فایده نداشته دوباره الان اومدی قهر اونم اقداماتشو بیشتر کرده که بترسی شده بکشونتت به دادگاه حتی یک جلسه ولی فکر کنم به دادگاه نکشه، از منه 50 ساله بشنو صببررر کن ،کاری نکن لجشو دربیار سر لج بیفته تا اخرش بره،یکبار لج کردی یه حرفی زدی بعدم اصرار کردی بیارتت خونه بابات ،ولی الان پشیمونی پس بازم صبرکن تا بفهمه تو میخوای برگردی نه که بدترش کنی بری مهریه بزاری اجرا،تو رو خدا صبر کن
نمیدونی چقددرر دلم میخواد برگردی سر زندگی وحیف این زندگیه ازهم بپاشه بخاطر همین دلم میخواد صبور باشی،توکل کن بخدا وتوسل به ائمه ،انشاءالله مشکلت بطور باور نکردنی حل بشه وبیای تاپیک بزنی که برگشتی
نمیدونی چقددرر دلم میخواد برگردی سر زندگی وحیف این زندگیه ازهم بپاشه بخاطر همین دلم میخواد صبور باشی ...
من که نا امیدم چن وقت اخر بدترین ورژن رو از خودش نشون داده جوری که شک کردم این همون ادمی که باهاش زندگی میکردم خیلی بی رحم شد دیگه نمیشناسمش اصلا اینطور ندیده بودمش
من که دارم طلاق میگیرم هنوز یه بارم دادگاه چیزی راجب مشاوره بهمون نگفته نمیدونم بخدا شرتیطت بخاطر بچ ...
چرا شک دارم چن نفرم هم بهم گفتن این موضوع رو که کار مادر شوهرش تازه همون شب شوهرم صداش زد جلومو بگیره نیاد بدتر کاری کرد که بیام از اونجا بعد چن وقت پیشم زنگ زده پدرم ازم گلایه کرده