نه دیگه جالب نیست سن بالا باشی اسپورت بپوشی و کوله برداری چندش میشه دیگه قبول میکنم جوون نیستم
ای بابا
یه پرفسور اروپایی بود هشتاد و خورده ای سالش بود مجری ازش میپرسه دیگه میخواین خودتون رو بازنشسته کنین درسته؟
پیرمرده میگم من نه من تازه اوج لذت کارمه 😂
میخوام بگم اون با ۸۰ سال سن میگفت تازه میخوام عشق کنم چهل سال که چیزی نیست والا
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
سلام اسی چند ساعتت میزاری روی موهات بمونهبه چه نسبتی قاطی میکنیاسی خیلی ها تکیه کلامشونه حاج خانم با ...
عزیزم رنگ منظورته چقدر بمونه یا حنا و قهوه؟ رنگ کخ رو بروشور میزنه سی دقیقه تا 45 دقیقه حنا و قهوه از شب تا صبح رنگ قهوه ای میشه و برا مو مضر نیست اما قبلش رو یه قسمت مو تست کن قرمز نشه یوقت چون تناژ رنگ مو و ضخامت اینا برا هرکسی متفاوته
درسته مجردم عزیزم اما خیلی سختی کشیدم خیلی یکبار هم طلاق گرفتم بچه ندارم حس میکنم بعد طلاقم بدتر شکسته شدم قبلش یه دختر جوون و ظریف بنظر میومدم الان کلا شکسته شدم
اونی که بهت این حرفو زده فقط برای احترام میگه نه اینکه پیر شدی .وگرنه من ۴۲سالمه .همه بهم میگن خانوم یا دخترم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
عزیزم به دل نگیر بعضیا منگل هستند معلوم نیست تو مخشون چی هست مثلا یکی دوستام میگفت با شوهرم که میرم بیرون همه میگن این باباته؟در حالیکه ۸ سال اختلاف سنی دارند.زبان بعضیا عین مار نیست زنندس و سادیسمی