2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22829 بازدید | 724 پست
من بیست سالمه ولی اون روز تو مغازه یکی بهم گفت حاج خانم

فک کنم پایین شهر اینطور باشه یا شاید چادر میپوشن شما نمیدونم

اما من از پارسال بهم خیلی زیاد میگن البته اومدم پایین شهر فرهنگشون بالاخره پایینه دیگه نمیدونم به اون ربط داره یا واقعا تو این یه سال شکسته شدم هرگز قبلش نشنیدم جز یکی دوبار

من بیست سالمه ولی اون روز تو مغازه یکی بهم گفت حاج خانم

مرض دارند به همه میگن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از روحیه دادنتون اما اگر یکی دوبار اتفاق بیفته درسته اما خیلی میگن متاسفانه روحیم خیلی خراب شد ...

هر کی بهت گفت حاج خانم بگو حاج خانم ننته

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
تو بارداریم چون نمیتونستم ب خودم برسم جلو موهام سفید شده .خیلی حالم گرفته بود.دلم میخاد رنگ کنم

حنا و قهوه قاطی کن بزن نزار سفید بمونه منم از موی سفید بدم میاد منم نمیزارم دیده بشن موهای سفیدم شده درومده و وقت نزاشتم اصلا بیرون نرفتم خیلی بدم میاد

حنا و قهوه قاطی کن بزن نزار سفید بمونه منم از موی سفید بدم میاد منم نمیزارم دیده بشن موهای سفیدم شده ...

میخام رنگ و هایلایت کنم نمبدونم چ رنگی بزنم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

درکت میکنم برای منم پیش اومده حتی بدترش ...رو شنیدم مثلاً دوستم از من بزرگتره با هم رفته بودیم کربلا عکس خودش ومنو تو اینستا استوری کرده بود من آرایش نداشتم وچادری بودم یکی از فالوراش گفته خانم کناری مادرته ...منظورش من بودم...یه بارم چهار سال پیش همراخواهرشوهرم بودم تو بیمارستان همراه تخت بغلی گفت این خانم که مریضه دخترته درحالی فقط چهار سال از من کوچیکتره..

اگر میتونی یه کم بیشتر به خودت برس از نظر فیلر زدن یا جوانساز زدن ریز پوست صورت یه کم لباتو شیدینگ ک ...

هر چقدرم به خودم برسم چقدر مگه میتونم پیری رو مخفی کنم تا موقعی که فیلرا موندن بعدشم بدتر میشه پوست

بعضیا احمقن یا حاج خانم روی زبونشونه

من یادمه زیر سی سال بودم خواهرم ۲سال و نیم ازم کوچیکتره یه خانم بی عقل بهم میگه این دخترته؟ درصورتیکه همه میگن سن تو کمتر نشون میده چون خواهرم ماشاءالله قدش بلنده

حالا وقتی همچین افرادی وجود داره ک با اختلاف ۲سال میگن مادر کسی میتونی باشی دیگه خودت تاتهشو بخون

فک کنم پایین شهر اینطور باشه یا شاید چادر میپوشن شما نمیدونم اما من از پارسال بهم خیلی زیاد میگن الب ...

آره من چادر میپوشم ولی خدایی قیافم مشخصه که سنم کمه

کلا می یه تیری بود که از قلبم رد شد 😂❤️🩹

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

مرض دارند به همه میگن

اعصابمو خورد کرد 😐😂

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»