2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 24351 بازدید | 768 پست
به منم تا سی و هفت هشت سالگی همینه و میگفتن تو یکی دو سال اینجوری شدم

چرا البته حاج خانوم تیکه کلام هست به منم چند تا پیرمرد گفتند تا حالا 😂😂😂😂بیشتر پیرمرد و پیرزن ها میگن اینا را

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
نه جوونی به دل ادم هست برای کار اره دهه بیست و سی زندگی رو میگیرن تیپ به روز و ....شرکتا اینجوری ان ...

خوب دیگه همین نشون میده یعنی پیری دیگه منم منظورم همینه

گفتم تیپمم به روزه بد نیست دیگه جز اینکه برسیم به این جمله که جوونه به دله چاره ای نیست 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه اینو نگیم چی بگیم

نه واقعا میگم آدم تو این سن هم میتونه دلش خوش باشه و احساس سرزندگی داشته باشه فقط نه اون دلخوشیهایی که تو 20 سالگی داشتیم هر سنی زیبایی خودشو داره

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

اکثرا همینن آدمها شکست خورده و خسته ولی مجبور به ادامه انشالله که یه انسان خوب نصیبت بشه در مورد دوس ...

میشه تو دعاهاتون من رو هم یاد کنید... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
نه واقعا میگم آدم تو این سن هم میتونه دلش خوش باشه و احساس سرزندگی داشته باشه فقط نه اون دلخوشیهای ...

منظورم ظاهره عزیزم دل خوش یه قضیه دیگست بنظرم ظاهر که پیر بشه دل خوش هم میره البته من اینطوریم بقیه رو نمیدونم

دوستان موافقید یک گروه یا تاپیک درست کنیم برای توسعه فردی و دغدغههای خانمهای بالای ۳۵ سال؟

دوستان من مدتیه در این مورد دارم بررسی و فکر میکنم. یه شروع جدید، تغییر وتحولی که به خاطر سن فکر میکنیم دیر شده حتی قدمهای کوچیک رو با هم شروع کنیم.

هر کسی تمایل داشت اطلاع بده بهم.

سعی میکنیم از روشها و راهکارهای معتبر روانشناسی و ... هم استفاده کنیم.

منظورم ظاهره عزیزم دل خوش یه قضیه دیگست بنظرم ظاهر که پیر بشه دل خوش هم میره البته من اینطوریم بقیه ...

اره ظاهر مهمه که اونم دست خودته باید به خودت برسی حتی یه دختر نوجوونم باید شیک بگرده و به خودش برسه اگه تیپت امروزی باشه جوونتر نشون میدی اگه هم یه کم سنتی و ساده بگردی پیر نشون میدی

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

به ها حال از پیری راه فراری نیست 😅

اره 😅 دیگه نه چهل سالگی هنوز جوونی بابا

دوستان من مدتیه در این مورد دارم بررسی و فکر میکنم. یه شروع جدید، تغییر وتحولی که به خاطر سن فکر میک ...

من پایه ام

می زدی تو دهنشون دیگه جرات نکنن بگن حاج خانوم.

من الان ۴۰ سالمه ،۳۷ سالگی هم رفتم دانشگاه ارشد خوندم. کلی هم کار نکرده دارم. تازه اول جوونیمه.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات...