2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38016 بازدید | 1050 پست
پیر و جوون نداره؛ به شما پیر گفته سنت بالاست، به من یخورده از خودم کوچیکتر...کلا فهم و شعور ندارند و ...

نه من اسپورت میپوشم اینجوری میگن وای بحال اینکه زنونه بپوشم شما چاقی یا لاغری؟؟ منم کلا حس بدی گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اسپورت میپوشم اینجوری میگن وای بحال اینکه زنونه بپوشم شما چاقی یا لاغری؟؟ منم کلا حس بدی گرفتم

الان اضافه وزن دارم از دید خودم چاقم ولی از دید بقیه نه؛ معمولیم...

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

میانسالی همون پیریه

کی گفت متولد شصت و چهار پیره یا میانساله !!️!!️!!️!!️😄اونی که گفت حاج خانم کی بود میزدی دهنش

چادر داری بزار کنار

صورتت شاید چروک داره بوتاکس کن البته چهل چروک ندارن

اون غلط کرد گفت حاج خانوم 😂😂😂

کی گفت متولد شصت و چهار پیره یا میانساله !!️!!️!!️!!️😄اونی که گفت حاج خانم کی بود میزدی دهنش چادر د ...

دیگه میگن دیگه حتما یعنی پیری پیام بالا برا خانم آلا 94 رو هم بخونین میبینین

دیگه میگن دیگه حتما یعنی پیری پیام بالا برا خانم آلا 94 رو هم بخونین میبینین

اینم بگم بستگی به فرهنگ شهرتون داره

حاج خانوم رو توشهر و فرهنگی که مذهب توش نقش داره میگن اینجا زیاد درگیر حج نیستن میرن ولی اونحور تو مغزها این کلمه نیست

آبجی گفتن به من

قدیم چادری بودم یکی از پشت به من گفت مادر برو کنار چادر رو گذاشتم کنار

من سی و چهار سالم هست ولی خیلی سن ام کم میخوره هر کی میبینم میگه بیست و سه چهار سال بهت میخوره یه پسر دارم کلاس چهارم هروقت تنها برم جایی ازم خواستگاری میکنند یا با شوهرم رفته بودم جایی شوهرم کنارم نبود زن گفت تازه عروسی کردی اومدی وام ازدواج بگیری یا رفته بودم آرایشگاه برا عقد خواهر شوهرم گفته بودند تو آرایشگاه عروسیش بود یا عقدش یا چند تا گفته بودند کجا میشینه خواستگار برام پیدا شده بود.و کلی متاسفانه مزاحم 😬😬😬

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

40 سالگی برای هر زنی بهار دوم زندگیشه تازه آدم قدر خودشو بهتر میدونه و بیشتر به خودش میرسه تازه الان سن ازدواج و زایمان هم رفته بالا پی خودتو جوون حساب کن

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

اینم بگم بستگی به فرهنگ شهرتون داره حاج خانوم رو توشهر و فرهنگی که مذهب توش نقش داره میگن اینجا زیاد ...

فقط کلمه حاج خانوم نیست میگم دیروز رفته بودم دنبال کار مدیرش گفت کارمند قبلیم جوون بود نمیدونم تو بتونی کار کنی یا نه هیچی دیگه پیر شدیم رفت تا بتونم قبول کنم این مرحله رو خودش کلی زمان میبره چون من خیلی سخت هر بحرانی رو رد میکنم

روسری نزار شال بزار رنگ مشکی نپوش مادرانه نپوش از کیف مانتو کفش

تو این موارد از همه سرترم چون از لباسای زنونه متنفرم و خیلی امروزی و اسپورت میپوشم تازه میخاستم دیگه کلا بجای شال کلاه بزارم که ریدن به هیکلم 😁

فقط کلمه حاج خانوم نیست میگم دیروز رفته بودم دنبال کار مدیرش گفت کارمند قبلیم جوون بود نمیدونم تو بت ...

نه جوونی به دل ادم هست برای کار اره دهه بیست و سی زندگی رو میگیرن

تیپ به روز و ....

شرکتا اینجوری ان

جز اینکه دهه شصتی باشی که بوتاکس و فیلر و ...زده باشی