2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39819 بازدید | 1070 پست
اتفاقا منم تو فکر این مطلب بودم. ۳۹ سالمه و پسرم ۲ سالشه، مریض شد بردیمش بیمارستان اوتجا چندتا پرستا ...

نه دیگه منظورشون همون مادر بچت بوده دیگه نمیشه که مادر یه آدم سی ساله باشی که خودتم سی حساب میشی

تو هم بحران ایجاد نکن دیگه😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرز فکرت اشتباهه زندگیتو هدر نده عمر دست خداست نود درصد آدما نمیخان زنده باشنهیجده سالگی فرق داره کس ...

آررررررره خیلی خسته ام از دویدنهای طاقت فرسا و سپس نشدنهای بعدش..... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
آررررررره خیلی خسته ام از دویدنهای طاقت فرسا و سپس نشدنهای بعدش..... 😔

اکثرا همینن آدمها شکست خورده و خسته ولی مجبور به ادامه انشالله که یه انسان خوب نصیبت بشه در مورد دوستی و آشنایی هم فک کن اصلا طرز فکرتو عوض کن نمیگم با هر کسی اما اگر کسی خوب بنظرت اومد ردش نکن حتی برا دوستی به خودت اینقدر برس که به چشم مردا بیای والا راهش غیر ازین نیست

نه دیگه منظورشون همون مادر بچت بوده دیگه نمیشه که مادر یه آدم سی ساله باشی که خودتم سی حساب میشیتو ه ...

نه باور کن؛ به جوونا میگفتن مامان! قشنگ لحنشون معلوم بود، چند هفته پیش هم همچین رفتاری رو دیدم منتها اصلا یادم نمیاد جزییاتشو...

واسه همین ناراحت شدم، تو دلم می گفتم خب مثلا من اگه ۲۰ سالگی مادر میشدم الان بچم ۱۹ سالش بود، دیگه شما خودتون از من پیرتر می زنید، چرا حال میگیگ

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

کاش عکستون را بزارید هم سن منیدولی من صورتم پیرهاز نظر هیکل و قد دخترانه ام کاملن

غذاتو سیر نخور خواب کافی داشته باش ماساژ صورت ماسک های کلاژن ساز ولیفت کننده صورت ،رفع عفونت رحم وتخمدان

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
نه باور کن؛ به جوونا میگفتن مامان! قشنگ لحنشون معلوم بود، چند هفته پیش هم همچین رفتاری رو دیدم منتها ...

دیگه اگه اینجوریه ملت اسکول شدن واقعا دیگه به شما با بچه دو ساله اینو بگن کلا دیگه اعتباری به عقل این مردم نیست

نمیدونم والا شاید ماها شکسته شدیم منم از دیروز حالم گرفتست رفته بودم یه شرکت برای کار گفت کارمند قبلیم جوون بود نمیدونم تو کار میکنی یا نه بخدا اینقدر ناراحت شدم گفتم به سن چه ربطی داره آخه من تمربم بیشتره اصلا اون حرف چرا باید زد منم عصبانی شدم رفتم بیرون گفتم اینجا هر کسی هم بیاد کار کنه نمیمونه فرار میکنه اومد دنبالم گفت چرا اینو گفتی و اینا خیلی ناراحتم کرد خداییش اصلا از دیروز خودمو باختم بعضیا بلد نیستن حرف بزنن با اون سنش نزدیک هفتاد سالش بود وای بحال جوونا

خوب که چی فک کردی خودت همیشه جوون میمونی یه چشم بهم بزنی از منم سنت زده بالا زیاد غره نشو

مغرور نشدم همه یه روز پیر میشن

میگم نکنه انتظار داری پایین شهر بهت بگن سیسی؟ همون حاج خانم میگن دیگه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

دیگه اگه اینجوریه ملت اسکول شدن واقعا دیگه به شما با بچه دو ساله اینو بگن کلا دیگه اعتباری به عقل ای ...

پیر و جوون نداره؛ به شما پیر گفته سنت بالاست، به من یخورده از خودم کوچیکتر...کلا فهم و شعور ندارند و حرفشون رو مزه مزه نمیکنند تازه یادم رفت بهت بگم یک پرستاره پرسید مادرشی یا مادربزرگش😔😥 ولی کلا به این موضوع خیلی فکر کردم...اگه بخوایم اینقدر عمیق ناراحت بشیم خودمون نابود میشیم. ببین من کلا یه چیز هم فهمیدم من خودم اهل آرایش هم نیستم؛ تیپم هم ساده اگه ترگل ورگل بریم بیرون شاید جوونتر بنظر برسیم...ولی خب من پذیرفتم پیر شدم؛ ولی دچار ناامیدی شدم، هرچی اطرافیان میگن ۴۰ سال سنی نیست من حس بدی گرفتم دیگه.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....