2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22829 بازدید | 724 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیست سالمه ولی اون روز تو مغازه یکی بهم گفت حاج خانم

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

نه دیگه از من گذشت واقعا هیچی خیلی ناراحتم کی دیگه خواستگاریم میاد

اگر میتونی یه کم بیشتر به خودت برس از نظر فیلر زدن یا جوانساز زدن ریز پوست صورت یه کم لباتو شیدینگ کن یا دندوناتو درست کن البته اینا فقط پیشنهاد چون من که شمارو ندیدم ...تا بدونم چهرتون چطوریه...اگر ابروهات کم پشته میتونی یه میکرو دخترونه بزنی تا پرتر بشه ....کارایی که به تغییر طبیعی ایجاد کنن حال خودت بهتر بشه

والا از دیروز روحیم خراب شده

بعضی ها تکه کلامشونه چند سال پیش یه پیرمرد تو خیابون به من گفت حاج خانوم فلان مجتمع کجاست؟ منم با صراحت گفتم من حاج خانوم نیستم مشرف نشدم آدرس شما رو هم بلد نیستمممممممم. یه جیغ کوچولو زدم و رفتم😁پیرمرده هنگ کرده بود😆

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
هیچکس دلش نمیخاد ولی دیگه حقیقت رو میکوبونن تو صورتت و باید قبول کرد

تو بارداریم چون نمیتونستم ب خودم برسم جلو موهام سفید شده .خیلی حالم گرفته بود.دلم میخاد رنگ کنم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...