2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22829 بازدید | 724 پست
عزیزم،🥲 من خیلی آدما رو دیدم زیاد مراقب حرف زدنشون نیستن..به دل نگیر ، جدا سنی نداریم، اما برای سن ...

آخه دیروز بهم یه راننده نگه داشت گفت حاج خانوم فلان مسیر کجاست اهمیت ندادم گفتن بیخیال بعد رفتم یه جا برا کار مدیرش گفت کارمند قبلیم جوون بود تو میتونی کار کنی فهمیدم پیر شدم

بابا تیپم اسپورته هنوز کوله بر میدارم

ببین اینجا همه خانمها از شما بزرگ تر یک صدا گفتن تا حالا بهشون نگفتن حاج خانم. اگر واقعا به شما گفته شده و اتفاقی نبوده و تعدادش زیاد بوده یه نشانه تو ظاهر تون هست باید حل بشه وگرنه من ندیدم تا حالا به چهل ساله بگن حاج خانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چی اهمیت ندم به اینکه پیر شدم

به اینکه آدما چی صدات میکنن یا درباره ات میگن دختر..

تازه بعضیا همونطور که یکی از کاربرا گفت این لفظ رو واسه احترام میگن..مثل بعضی مردا که به همه میگن مهندس😑

به اینکه آدما چی صدات میکنن یا درباره ات میگن دختر..تازه بعضیا همونطور که یکی از کاربرا گفت این لفظ ...

آخه تو این یه سال فقط شنیدم قبلش اصلا یکی دوبار شاید تو کل عمرم شنیدم الان تو این یه سال بیشتر از ده بار شنیدم