2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودت دوس داری و حوصله داری نه عزیزم دیر نیست

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ازمایش بده بچه ات مشکلی پیش نیاد براش

اگه با این شرایط اقتصادی از پسش برمیای بیار اگه شک داری نه

طلاین ۱۰ سوت طلا میده:

LAAYDMX

میلی گلد ۱۰ سوت طلا میده:

milli-vr1wc

ویپاد بانگ پاسارگاد۷۵ تومن بابت ثبت نام میده بی چون و چرا:

2VZHXL

توکنیکو ۵ سوت طلا میده:

p5qt4vx

صراف ۱۰۰ تومن هدیه میده:

DMWX6

ملّی گلد ۱۰ سوت میده

MG5jWTjbs8iG

برای گرفتن هدیه ها باید حتما کد معرف رو وارد کنید

نه دیر نیس

اطرافیان من بچه دوم رو توی همین سنین حتی دیرتر اوردن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

دیر نیست ولی الان زمان مناسبی برای فرزندآوری نیست عریزم. وصعیت مملکت خیلی نابسامانه، با تورم و وضعیت اقتصادی کاری ندارم. آب و برق و گاز نداریم. حتی هوا نداریم برای نفس کشیدن. هرآن امکان جنگ هست و کلی مسائل دیگه...بنطرم نیاری بهتره. بازم خود دانی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟