2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی رو بهم زهر مار کرد

1337 بازدید | 58 پست

از وقتی برگشتم دوباره خیلی اذیت میکنه بیشتر مشکوک شده به مادرش سپرده هر وقت از خونه میرم بیرون بهش خبر بده. دیشب خونه داییش مهمونی بود و ما هم دعوت بودیم، یکی از فامیلاشون یه پسر جوون حدود 26 ساله که هنوزم مجرده شغلش خوبه هر موقع بهم میرسیم کلی صحبت میکنه و دیشب گفت یه کار توی شرکتشون هست و اگه مایل باشم برم فرم پر کنم اونم پارتی باشه قبولم کنن.. بعد از شام اومده بود کنار من نشسته بود و فقط از همین حرفا میزد که حیفه بیکار تو خونه باشی و ازین حرفا.. وقتی برگشتیم خونه دیگه شروع کرد که چی باهم میگفتید بلبل زبون شده بودی، اول گوشیمو گرفت چک کرد کیفمو دید منم فقط گریه میکردم بعدم دادو بیداد که ازت متنفرم و میدونم کرم از خودته، گیر داده بود به رنگ لباسم چون روشن بوده تو چشم بودم کمد لباسامو ریخت بهم ،،کلی بد و بیراه به خود و خانوادم گفت صبح هم که خواست بره درو قفل کرد کلیدارو هم برد حس بردگی و پوچی دارم تو خونش .چند  وقت پیش بهش پیشنهاد مشاور دادم ولی بازم قاطی کرد و نیومد از روزی هم که برگشتم رابطشو با خانوادم قطع کرده نمونه یه ادم عوضی شده که هر روزم بیشتر ازش متنفر میشم بعضی وقتا دلم میخاد یا خودمو بکشم یا اونو😔😔😔

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

چرا مشکوکه؟همینجوری بود از اول؟

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات چقد اون نامرده

یعنی میشه؟؟؟  ای خدا یعنی میشه یه روز صبح بی بی چک بزنم و ببینم مثبت شده  یعنی میشه برم آزمایش و بگن خانوم مبارکه بارداری  یعنی میشه یه نی نی بیارم که بشه ثمره عشقمون  یکی که از وجود منو عشقم باشه هر روز توی دلم رشد کنه یعنی میشه  توکل به تو.....

خب وقتی میببنی همسرت حساسه یا مشکوک میشه،جوری رفتار کن که بتونی اعتمادشو جلب کنی.مطمئن باش بعد ی مدت از سرش میفته

در ضمن به نظر منم زیاد جالب نیست که شما ی پسر غریبه از فامیلای شوهرت بخواد بیاد بشینه کنارت و باهات حرف بزنه.هرچند هم بخواد راجع به کار باشه

منم بودم ناراحت میشدم

فکر کن جاتون عوض میشد!!!

خدایا بابت داده و ندادت شکر

فقط بنازم اون پسرو که یهو میاد میشینه وردلت ودیشنهادکارمیده،قبول کنی بیشتر ب هم مزدیک میشین چون مدام همومیبینین تومحیط کار و اخرشم شوهرت بدتراز امروزت میشه 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
چه رمان خوشگلی یهو یه پسر اون وسط میاد به کسی که شوهرش سادیسم داره پیشنهاد کارمیده🤔🤔🤔🤔

رمان از روی داستان زندگی انسانها نوشته میشه من ی رمان خودندم بخدا۷۰ درصدش زندگیه خودم بود

یعنی میشه؟؟؟  ای خدا یعنی میشه یه روز صبح بی بی چک بزنم و ببینم مثبت شده  یعنی میشه برم آزمایش و بگن خانوم مبارکه بارداری  یعنی میشه یه نی نی بیارم که بشه ثمره عشقمون  یکی که از وجود منو عشقم باشه هر روز توی دلم رشد کنه یعنی میشه  توکل به تو.....