2777
2789
عنوان

من ممکنه باعث شم برا خواهرم خواستگار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 60 پست
شما دست خودت که نیست عزیزم اینا حکمت خدا بوده که شما اینجوری شدی ولی تو جایی که ما داریم زندگی می کن ...

ته دلم خالی شد

من فرقی با یه دختر نداره صورت و استخون بندیم، میشه مثلا اگه خواستگار اومد بگیم من خواهرشم؟ چون اگه بفهمن پسر به دنیا اومدم و این شکلیم بدتره

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برعکس دهه هشتادیا که خیلی ت.رنس فرندن خوشبختانه

خب ببین تا اونجایی که البته خودم میدونم و یکی از نزدیکان دختر بود تر نس بود شد آقا

جامعه ایرانی اینجوریه که درسته که گارد داره ولی حتی اگه خانوم باشی بشی آقا براشون انکار قابل باور تره تا برعکس و نمیدونم این چه سمیه 😐😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خب ببین تا اونجایی که البته خودم میدونم و یکی از نزدیکان دختر بود تر نس بود شد آقا جامعه ایرانی اینج ...

اره دقیقا

ببین خیلی از دوستای ت.رنس من بعد از عمل ازدواج کردن حتی

واسه همین میگفتم وقتی با tS ها جدیدا ازدواج کردن بیشتر شده، خواهرمم قرار نیست مشکلی براش پیش بیاد ولی اینجا گفتین تاثیر داره

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

ببین میدونی چرا نگاه ها بد شده چون مثلا پسری که ترن س هست میاد با پوشش بد جلوی دیگران ظاهر میشه مثلا ...

اونا واقعا ت.رنس نیستن اکثرا فمبوی هستن و با ما اشتباه گرفته میشن.اوناهم قابل احترامن و حق دارن ازادانه زندگی کنن، ولی متاسفانه مردم ایران به خاطرشون از ما متنفر شدن.

اخه کسی که به خاطر همچین چیزی خواهرمو نخواد دیگه به شدت کوته فکره

الان اسمت دختره یا پسر؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

متاسفانه حتی بعضیا فکر میکنن چون من چنین تفاوتی دارم ممکنه ژنش به بچشونم برسه در این حد تباه

ولی واقعا ممکن ژن شما رو بچه خواهرت تاثیر داشته باشه چرا میگی تباه علم پزشکی هم تایید کرده این موضوع رو نگقتی ترن.س ام تو افی یا اف تو ام