2777
2789
عنوان

من ممکنه باعث شم برا خواهرم خواستگار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 60 پست
ولی واقعا ممکن ژن شما رو بچه خواهرت تاثیر داشته باشه چرا میگی تباه علم پزشکی هم تایید کرده این موضوع ...

این موضوع به اون شدت وراثتی نیست

دوقلوهای همسان فقط ۳۵ درصدشون باهم ت.رنس به دنیا میان و دوقلوهای غیرهمسان ۲ تا ۳ درصد.

پس به نظرت احتمال اینکه خواهر زاده های من مثله من شن چقدره!؟

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظور من چیزای که دیدمو و شنیدم حس کردم که تهش خودشون یا مرد بودن رو انتخاب میکنن یا زن بودن رو این ...

درسته

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

چقدر دیگه عمل میکنی ؟ خب اون موقع زیاد مشخص نیست که از اولخانوادت با چجور خانواده هایی وصلت میکنن؟ م ...

فعلا نکردم

نمیدونم واقعا.. خود خواهرم با پسرای لارج و روشن فکر اوکی میشه

فعلا نکردمنمیدونم واقعا.. خود خواهرم با پسرای لارج و روشن فکر اوکی میشه

خب امیدوارم خانوادشونم مث خودش باشن ولی فک نکنم متوجه شن انقد ترنسارو دیدم خوشگلن تا نمیگفتن خودم عمرا متوجه نمیشدم😂

نگران نباش خواهرتم درکت میکنه❤

خب امیدوارم خانوادشونم مث خودش باشن ولی فک نکنم متوجه شن انقد ترنسارو دیدم خوشگلن تا نمیگفتن خودم ع ...

اگه متوجه نشن مشکلی نداره؟

من استخون بندی و صورتم شبیه دختراست کسی اصلا متوجه نمیشه

چقدر شرایطت سخته راستش نه تنها برای خودت برای خانوادت هم باید خیلی سخت باشه این مسائل زیاد با فرهنگ ...

اره خانوادمم خیلی اذیتن🥲

اگه متوجه نشن مشکلی نداره؟ من استخون بندی و صورتم شبیه دختراست کسی اصلا متوجه نمیشه

اخه بهشون ربطی نداره این همه راز تو خانواده هاست ولی برای خواهرت که نیست

بفهمنم خودتو نباز تو که نمیتونی خودتو تغیر بدی بلاخره باید کنار بیان کار خلاف شرع نکردی

سلام عزیزم خوبی تاپیکاتو میخوندم راحب این تاپیک بگم کسی که توانایی پذیرش همچین مسئله راحتی و نداشته باشه همون بهتر دوماد خانوادتون نشه اصلا خودتو سرزنش نکن اصلااااا این چیزی نبوده دست تو باشه و اون ادمایی بخوان قصاوتت کنن یا خواهرتو رد کنن همون بهتر اصلا از اول نیان فدای سرتون

خیلی با شخصیتت حال کردم خیلی فهمیده هستی فقط کاش بتونی قشنگ با پدرمادرت حرف بزنی من روانشناسی میخونم یه رفیق داشتم دقیقا برعکس شما بود روحیات پسرانه کلا پسر بود دبیرستان یاهم بودیم هنوزم دورادور رفیقیم داره کارای عملشو میکنه خیلی چیزا براش راحت تر شده کاش زودتر شما هم کاراتو بکنی و راحت بشی بخدا همه چی تغییر میکنه پدر مادرتم زود باهاش کنار میان و حتما روی اعتماد به نفست کار کن خیلی حرفا دارم برات ببخشید همینم طولانی شد 🌈

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
اخه بهشون ربطی نداره این همه راز تو خانواده هاست ولی برای خواهرت که نیست بفهمنم خودتو نباز تو که نمی ...

نیاز داشتم نظرایی مثه شمارو بشنوم.

سپاس🫂💗

سلام عزیزم خوبی تاپیکاتو میخوندم راحب این تاپیک بگم کسی که توانایی پذیرش همچین مسئله راحتی و نداشته ...

سلام ^^

درسته واقعا کسی که به خاطر همچین چیزی خواهرمو نخواد خیلی بی لول و کوته فکره ولی متاسفانه درصد بالایی از مردم همینن.

مرسی قلب لطف داری🫂🫠🎀

منم میخوام روانشناسی قبول شم(:⚘️

مرسی عزیزم امیدوارم بتونن قبول کنن فعلا که خودشونم خیلی دارن اذیت میشن..(: حرفات خیلی انرژی مثبت داد ممنونم ازت 😭💋

خواهش ❤️کلا از اینجا به بعد ممکنه خیلی از این ادما ببینی ولی ببین تو که نمیتونی زندگیتو فدا کنی خودت ...

🫂🎀(: