2777
2789
عنوان

من ممکنه باعث شم برا خواهرم خواستگار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 60 پست

عمل که انجام بدی تطبیق جنسیت

آقا میشی ؟

ببین دهه هفتاد هشتاد زیاد براشون مهم نیست خودشون شاید خانوادش یک حرفی چیزی بزنن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

شما دست خودت که نیست عزیزم اینا حکمت خدا بوده که شما اینجوری شدی ولی تو جایی که ما داریم زندگی می کنیم صددرصد تاثیر گذار ،واگر بفهمن بعید می دونم با خواهر شما وصلت کنن چون می گن شاید خواهرشون هم تمایلاتش فرق کنه من بدون رودرواسی به شما گفتم اصلا دلیلی نمیبینم که چیزی از شما بدونم یا بخوای برای کسی توضیحی بدی کلا از شما حرفی زده نشه اگرخواهرتون هم براتون مهم اگر وصلتی خواست صورت بگیره خیلی عادی ظاهر شین بعد از ازدواج مهم نیست اگر شرایطتون وبفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف خواهرت درسته. وقتی خانواده ی خودت روشن فکر هستن بذار هرکی می خواد پشیمون بشه همین الان پشیمون بش ...

خواهرم خودش روشن فکر و تحصیل کردس اما خانوادم نه

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

اگر بگم تاثیر نداری دروغ گفتماینحا ایرانهسعی میکنن بگن ما افق دیدمون تغییر کرده اما افکار سنتی بین ...

خب چرا تاثیر داره؟ من درک نمیکنم😭 زندگی من چه ربطی به خواهرم داره

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

ربطی به تو نداره زندگیه اونه مرد میاد با خواهرت زندگی کنه نه با تو ولی بعضی ها اینجورین که اگه بفهمن ...

متاسفانه حتی بعضیا فکر میکنن چون من چنین تفاوتی دارم ممکنه ژنش به بچشونم برسه در این حد تباه

تو ایران بله تاثیر میزاره اینجا گفتن پدر دختره معتاد بوده نرفتیم خواستگاری دیگه چه برسه چنین موضوعی

خب پدر معتاد خیلی بدتر از اینه من صرفا یه تفاوت مادرزادی دارم

خب چرا تاثیر داره؟ من درک نمیکنم😭 زندگی من چه ربطی به خواهرم داره

اینجا ایرانه همچی به همه ربط داره 🤦🏻♀️😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

تر ن س بودن انتخاب نیست و دست کسی هم نیست ، همه ما مخلوق خدا هستیم و کسی که شعور درک این مسیله رو ند ...

مرسی گل💗

سلام من حامله این حرفو میزنم نمیخوام دلت بشکه و ازم ناراحت بشی. اما چون نظر خواستی میگم بله ممکنه تا ...

نه دلم نمیشکنه..

مرسی بابت نظرت

عمل که انجام بدی تطبیق جنسیت آقا میشی ؟ببین دهه هفتاد هشتاد زیاد براشون مهم نیست خودشون شاید خانوادش ...

نه برعکس

دهه هشتادیا که خیلی ت.رنس فرندن خوشبختانه

ببین میدونی چرا نگاه ها بد شده چون مثلا پسری که ترن س هست میاد با پوشش بد جلوی دیگران ظاهر میشه مثلا نیم تنه میپوشه تو خیابون ( تو پارک دانشجو دیدم) خب هیچ دختر با وقاری این کارو نمیکنه

تا وقتی عادی رفتار کنی به نظرم مشکلی ایجاد نمیشه

کشور ما هنوز خیلی جا داره تا با این قضیه کنار بیاد

شاید تاثیر بزاره

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️