2777
2789
عنوان

مامانم سر زده رفته خونه داداشم اوناهم اصلا باهاش حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7843 بازدید | 287 پست
کاش درآینده ی جهان یه حکومت قدرتمند تشکیل بشه امثال این کاربرای بی شعورگوسفند که از کار حیوانیه عروس ...

اگه پسرش تنها زندگی میکرد بله خونه پسرش بود هرموقع دلش میخواست میتونست بی خبر بره ولی خیلیا فرهنگ و توان درک اینو ندارن که وقتی پسرشون زن میگیره دیگه یه خانواده داره، یه حریم شخصی داره، یه سری قوانین برای خودش داره. فک میکنن تا ابد باید همونجوری رفتار کنن که انگار پسرشون مجرده. فک نکنین این موضوع فقط برای مادرشوهره. من چنین چیزی رو برای مادر خودمم لحاظ میکنم. جای این حرفا فرهنگ اطلاع دادن و سرزده خونه کسی نرفتنو منتشر کنین تا احترامتون حفظ بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماازاصالت چیزی میدونی؟؟ مهمون حتی سرزده هم مهمونه اندازه به چایی حرمت نگهداریم میشه اصالت

اصالت یعنی طرف اونقد عرضه داشته باشه برای خودش حریم شخصی بسازه و بتونه حفظش کنه وگرنه چایی دم کردنو همه بلدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

این قضیه منو یاد خاطره ای که بابام تعریف کرده بود از عموم انداخت. عموم قبل از انقلاب ادم کله گنده ای بوده. فرماندار یه شهری بوده. واسه خودش برو بیا داشته. یه بار باباش بلند میشه از روستای خودشون راه میفته میره خونه اینا که یه شهر دور بوده. اون زمان هم که همه جا و همه کس تلفن نداشتن که زنگ بزنن.همه سرزده میرفتن. و یه امر عادی بوده سرزده رفتن. با اینحال بابابزرگ ما وقتی میرسه خونه عموم .عموم مهمون داشته. بابابزرگ ما هم با ظاهر روستایی با یه جعبه میوه از باغ خودش رفته بود. عموی ما هم به مهموناش خجالت میکشه بگه بابامه میگه باغبونمونه. بابابزرگم انقدر دلش میشکنه میگن عاقش می کنه. همینو بگم اون زمان که من عمومو دیدم یه بیمار روانی تو آسایشگاه بود. ادم با اون ابهت به این روز افتاد. البته هم متوجه دور و برش بود ولی مشکل اعصاب پیدا کرد. میگن زنش چیزخورش کرد و بهش خیانت کرد . به این روز افتاد

بترسید از شکستن دل پدر و مادراتون به این شکل. با امید میان خونتون.

ببین اینقدر بد رفتار کرده دختر بزرگش به باباش گفته مامانی خیلی ناراحت شد

از همینجا قول میدم داداشت یه شوهر نمونه اس براش از اونا ک برا زنشون هرکاری میکنن زنه هم ناشکره

من تورا چون جان خود میدانمت.....

یادم بمونه چیزی واسه کسی نخرم حتی از رو دوست داشتن مخصوصا عروس جماعت

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
شماازاصالت چیزی میدونی؟؟ مهمون حتی سرزده هم مهمونه اندازه به چایی حرمت نگهداریم میشه اصالت

آره اصالت یعنی بدون دعوت خونه کسی نرید.

یعنی اگر مهمونی دعوت شدید طبق اتیکت اجتماعی یک ربع دیرتر برید که میزبان کاراشو انجام بده. چه برسه به اینکه بدون دعوت برید.یه کم سرچ کن درمورد آداب مهماني رفتن و اتیکت اجتماعی چیزای خوبی یاد میگیری

چقدر اخلاقت بدهاینجوری همیشه توی زندگیت تنهایی

نه والا من هر هفته مهمون دارم گاهی هم هفته ای دوبار. خیلی وقتها هم مهمونام میان یک هفته دوهفته میمونن ولی از مهمون تنبل و سرزده خوشم نمیاد.

آره اصالت یعنی بدون دعوت خونه کسی نرید. یعنی اگر مهمونی دعوت شدید طبق اتیکت اجتماعی یک ربع دیرتر بری ...

فرق مهمون و مهمونی رو با پدر و مادر و سرزدن یک ساعته نمی دونید. انگار میخوان خونه شاه با خدم و حشم پذیرایی کنن. بابا از قصرتون بیاید پایین یه ذره خاکی تر باشید.

چقدر این رفتارها ادمها رو از هم دور کرده. دلها رو سرد کرده.