2777
2789
عنوان

مامانم سر زده رفته خونه داداشم اوناهم اصلا باهاش حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 10265 بازدید | 310 پست

اینجا هر چی بگی یعده هستن ک بگن حتمن بیخبر رفته و.. همینل مادر خودشون ک سهله دو نسل اونورترشون بره جلو خونشون لیسش میزنن از تعارف و تحویل.. اینکارا فقط برا خانواده شوهره.

خیلی دلم برا مامانت سوخت

فقط هماهنگ باشید( اگه از قبل دلخوری نداشتین) اینبار ک اومپ اصلا تحویلش نگیرید

متوجه شه پدر و مادرا حسابشون جداست

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از اینایی که میگن نباید سرزده میرفته حالا مگه رفته سفارتی وزارتی که باید از قبل هماهنگ میکرده خونه پسرشه یه محل زندگی میکنن میرفته یه ساعت مینشسته دیگه حالا اگه مامان عروس بود و داماد همچین رفتاری میکرد همین کاربرا میگفتن تو رابطت با شوهرت تجدید نظر کن ال کن بل کن

این قضیه منو یاد خاطره ای که بابام تعریف کرده بود از عموم انداخت. عموم قبل از انقلاب ادم کله گنده ای ...

بله همسایه ما شوهر کرد چه شوهر همه چیز تموم و خاص . بعد مادر شوهر نداشت . پدر شوهره تنها بود یدفعه اومده بود خونشون . در روبه روی پدرشوهرش باز نکرده بود . که عادت نکنه هرروز پاشه بیاد خونش . بعد هفت سال شوهر خودش فوخ کرد با دو تا بچه بعد اون با مجبور شد دوتا پیرمرد ازدواج کرد

رفتارش زشت بوده طفلک مامانت چقد دلش شکسته

آدم خونه بچه خودش راش ندن عجب زمونه ایی شده

حالا بنده خدا زنگ نزده من دارم میام باید بی احترامی کنه عروس خانم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
چی شده مردم انقدر بی شعور شدن و حرمت مهمون و بزرگتر رو نگه نمی دارن؟ از کی انقدر پر رو و وقیح شدن؟؟؟ ...

نگو این حرفو این عروسا مثلا روشنفکرن

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

این سایت پر از عروسای مثل شماست اسی

حالا مادر شوهر سرزده رفته نمیتونسته یه تعارف بزنه نمیدونم اینا تو چه خانواده ای بزرگ شدن که کوچیکتر بزرگتر حالیشون نیست

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

مگه دختر سفیره که واسه یه توک پا رفتن اینجوری زنگ بزنه اجازه بگیرهمن خودم از مهمون سرزده خوشم نمیاد ...

چرا واقعا شماها اینجوری هستید؟! انقد سخته برا یه هم جنس خودتون احترام قائل بشید؟! یکی انقد براتون احترام قائل بشه خوشحال نمیشید؟! چون کسی با سما اینجوری نبوده دلیل نمیشه این کاره اضافی یا زیادی باشه

منم بودم جلو در بیرونش نمیکردم فک کنم چون بازم ما تو اون موقعیت قرار نگیریم مطمئن نیستیم ولی بازم میگم مقایسه کاره خوبی نیست چرا مقایسه میکنی؟! شما اینجوری هستی شاید یکی دیگه نباشه شما از کجا میدونی شرایط عروس چجوری بوده؟

من نمیگم کارش درست بوده فقط میگم یکطرفه قضاوت نکنیم

چرا واقعا شماها اینجوری هستید؟! انقد سخته برا یه هم جنس خودتون احترام قائل بشید؟! یکی انقد براتون اح ...

شما چرا اینجوری هستید

نمیدونم از کدوم سیاره اومدید چه ربطی به احترام به همجنس داره

اون مادرشوهر هم همجنس خودمونه

عزراییل نیست که جونتون رو بگیره

مهمونه

دشمنت هم باشه هر شرایطی هم باشه واقعا یه چای گذاشتن و یه لبخند تا حالا کسی رو نکشته

شما چرا اینجوری هستیدنمیدونم از کدوم سیاره اومدید چه ربطی به احترام به همجنس دارهاون مادرشوهر هم همج ...

عزیزم شما خودت چرا اینجوری هستی منم نگفتم مادرشوهر فلانه بهمانه شما داری با خودت اون بدبختو مقایسه میکنی بعد قضاوت میکنی من میگم هرکسی شخصیت خودشو داره نمیشه خودتو باهاش مقایسه کنی بعدم ما شرایط اون بنده خدا رو نمیدونیم پس نمیشه یکطرفه قضاوت کرد

بعدم حالا زنگ بزنه خبر بده مگه بده؟! نمیگم باید خبر میداد چرا نداده و فلان میگم وقتی حساسه خب قبلش خبر میداد هم دل عروس نرم میشد هم با روی خوش استقبال میکرد دل شون بهم نزدیک تر میشد مگه بده؟!

شاید از قبل ناراحته ازتون قبلا کاری نکردید دلخوری پیش بیاد؟!

میگه میخواسته خواهرش رو با برادرشوهرش باهم وصلت کنن که خانواده شوهرش مخالف بودن اینم سرسنگین شده بنظرم وقتی اینجوریه مادرش باید میدونست یا نمیرفت یا اگه رفت دیگه ناراحت نمیشد زنگ نمیزد به پسرش اعصاب اونم خرد کنه اعصاب دخترشم خرد کنه