2777
2789
عنوان

مامانم سر زده رفته خونه داداشم اوناهم اصلا باهاش حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 10265 بازدید | 310 پست

ته بیشعوری

مثل زن داداشت هم کم نیستند که تو همین تاپیک هم مشخصه

حتی ساده ترین آداب اجتماعی و روابط خانوادگی بهشون یاد ندادند یا نخواستند که یاد بگیرند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

دلم برا مامانت سوخت واقعا اونایی ک میگن چرا سرزده رفته فازتون چیه مادر اسی ک نرفته امار بگیره کاش مادرشوهر من فقط ب نیت سرزدن بیاد خونم نمیخاد چیزی بیاره فقط نیتش سرزدن باشه ن فضولی و امار گرفتن از من کابینت و کمد نگشته نمیزارع انگار گروه تجسسه حتی لباسامم نگاه میکنه ببینه چی خریدم

من تورا چون جان خود میدانمت.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوست با خانواده شوهر فرق دارهخودت تو زندگی متوجه میشی اینومنم قبل اینکه ازدواج کنم مثل شما فکر ...

من واقعا برام مهم نبست هر کی باشه یه تعارفش میکنم خجالت میکشم جدی اگه مثلا اومده باشه من ببینه بچه هام ببینه وای مثلا فکر کن بگی اصرار نکنید میخواد بره اونم به پیرزن ۷۰ ساله

دلم برا مامانت سوخت واقعا اونایی ک میگن چرا سرزده رفته فازتون چیه مادر اسی ک نرفته امار بگیره کاش م ...

ببین اینقدر بد رفتار کرده دختر بزرگش به باباش گفته مامانی خیلی ناراحت شد

چرا اینقدر افراد بی حرمت و .. زیاد شده

مامانت حق داره اسی ، خونه غریبه که نرفته خونه پسرش بوده چن سال پسر بزرگ ب امید همچنین روزی سرزدع هم بره مشکلی نیست

مامان خودش هم بود همچنین رفتاری داشت ؟ طبیعتا خیر

خب عزیزم میتونست همینو زنگ بزنه به زنداداشت بگه فلانی جان من بیرونم یهویی دلم خیلی برا تو ونوه هام ت ...

اوهه. چخبره بابا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

چقدر عروسها عقده ای شدن دیگه

الانم داریم تو تاپیک میبینیم که چقدر فشار اومد بهشون و سرزدن یه مادربزرگ را به بالا وپایین بودن سطح خانواده و اصااااالت ربط میدن🤦♀️در کل خاک بر سر ادمهای بیشعور و عقب افتاده😏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

خدا از بعضی عروسا نصیب کسی نکنه.

اونم مادرشوهری ک همیشه احترام گذاشته تحویل گرفته. خودش پذیراییه عروس سرزدشو کرده.مثل همین مادر اسی. یعنی مادرشوهری ک دنبال داستان نیستش.

خدا ازون عروسا نصیب. نکنه.

parasoo1989@
من واقعا برام مهم نبست هر کی باشه یه تعارفش میکنم خجالت میکشم جدی اگه مثلا اومده باشه من ببینه بچه ه ...

راستش منم اگه کسی دم خونه م بیاد قطعا تعارف میکنم بیاد داخل هرچند شاید توی دلم از سرزده اومدن ناراحت بشم

نه اشکالی نداشت مهمون سرزده منم راه نمیدم. مامان من تاحالا بدون دعوت خونه ام نیومده چه برسه مادرشوهر ...

خدا نصیب هیچ کس نکنه عروسی مثل شما

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من عضوی از اون خانواده اموقتی ایشون میخوان بیان تو میگم مادرجان ببخشید بچه ها خونه رو به هم ریختنبرا ...

عزیزم ایشون سخت نمیگیرن در واقع خیلی باکلاس و بافرهنگ هستن

و از فرهنگ زیاد به این نتیجه رسیدن که اگر مادر خودشون ( که البته مادر خودشون بافرهنگن و دم خونه ی دخترشون بدون اطلاع قبلی نمیرن) یا مادر همسرشون اومدن دم در تعارف نزنن

ولی خب به این فکر نکردن که شاید یه روزی خودش یا مادرش دم خونه ی پسرشون این اتفاق براشون بیفته...