2777
2789
عنوان

مامانم سر زده رفته خونه داداشم اوناهم اصلا باهاش حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 10265 بازدید | 310 پست
کار هیچکدومو تایید نمیکنمولی نمیشه یک طرفه به قاضی رفتمن خودم یه وقتایی انقد حال روحیم بدهیا حال و ه ...

چطور تایید نمیکنید ولی تمام کامنت هاتون در دفاع از کار عروس خانم بوده

خدا رو شکر بی اطلاعید و اینطور گارد دارید 😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه به این مربوطه که طرف تو چه حانواده ای بزرگ شده از تربیت عروس شما معلومه خوبه

اون تو کارای دیگه اش خراب کرده😂😂ولی خانواده درجه یک نمیره خونه رو ببینه که قبلا دیده میره خودشونو ببینه مخصوصا اگه بچه داشته باشن

اون تو کارای دیگه اش خراب کرده😂😂ولی خانواده درجه یک نمیره خونه رو ببینه که قبلا دیده میره خودشونو ...

ای واای🤣🤣

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

این دیگه به این مربوطه که طرف تو چه حانواده ای بزرگ شده از تربیت عروس شما معلومه خوبه

اینکه کسی دوس نداره هرلحظه ممکن باشه کسی بیاد خونش اصلا ربطی نداره که چه تربیتی داشته و چطور بزرگ شده😂 من خوشم نمیاد کسی بدون اطلاع قبلی بیاد خونم. این حریم شخصی و قانون منه. اگه کسی فرهنگ و قدرت درک کردن و احترام گذاشتن نداره، اونموقع باید به تربیت و مدل بزرگ شدنش شک کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چطور تایید نمیکنید ولی تمام کامنت هاتون در دفاع از کار عروس خانم بودهخدا رو شکر بی اطلاعید و اینطور ...

صددرصد بین کسی که بی خبر میره خونه کسی

و اعتقادی به اطلاع دادن نداره

و کسی که شرایطشو نداشته مهمون بپذیره

از مورد دوم طرفداری میکنم که منطقی تره😄

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

میه یهویی دلم برای بچه ها تنگ شد بعدم گفته اینارو بدم بهشون

دلم سوخت واسه مامانت💔یادمامانم افتادم که عروسش بی دلیل محل نمیده بهش😓امروزبهش میگم ولش کن کلامحلش نده میگه توزندگیشون خوش باشن من میخوام چیکارکه خوب باشه باهام یانه😞

اینکه کسی دوس نداره هرلحظه ممکن باشه کسی بیاد خونش اصلا ربطی نداره که چه تربیتی داشته و چطور بزرگ شد ...

آدم بدش بیاد یه حرفه ولی برخورد زشت اصلا توجیحی نداره

آدمی که تربیت داشته باشه اونجوری با مهمان برخورد نمیکنه

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

زندایی منم دوبار جوری رفتار کرد که نمیخواد مامانبزرگمو به

عنوان مهمون بپذیره. مامانبزرگمم از اون به بعد همیشه با اطلاع میره خونشون و بهش حق داد که آدم باید آمادگیشو داشته باشه و بهتره که از قبل هماهنگ کنه. بچه های دیگه هم تو این موضوع دخالتی نکردن حل شد رفت

کاش درآینده ی جهان یه حکومت قدرتمند تشکیل بشه امثال این کاربرای بی شعورگوسفند که از کار حیوانیه عروس دفاع میکنن و تاییدش میکنن رو جمعا انداخت تو طویله با غذایی از جنس گه 💩تا آخر عمرشون جای اینا داخل انسان ها نیست

خب کثافتها طرف رفته خونه ی پسرش به همین واضحی

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

اطلاع دادن با اجازه گرفتن فرق میکنه یعنی واقعا انقدرررر سخته که طرف زنگ بزنه بگه من میخوام بیام خونتون؟

رسما باهم فرق میکنه،من خانوادم هفت پشتم و کل طایفه م اینجوری کسی که سر زده بره خونش به تنها خوش برخوردی میکنن بلکه نگهش میدارن به زور ی وعده غذا بهش میدن سوغاتی هم بهش میدن هر کی هم که باشه مادرشوهر خواهر زن. ووووو......

زندایی منم دوبار جوری رفتار کرد که نمیخواد مامانبزرگمو بهعنوان مهمون بپذیره. مامانبزرگمم از اون به ب ...

مامان من اشتباه کرد خبر نداد رفت اونم نمیدونست چون قدیمه دلش از رفتار عروسمون خیلی شکست چون واقعا مادر شوهر بدی نبود اینقدر رفتارش بد بچه ۶ ساله ناراحتی از چشمام خونده میگه نایلون خرید ها تو دستم مونده بود اولین بازم بود میرفت نمیدونست باید اطلاع میداد میرفت فکر میکنه مثل قدیما که میرن بهم سر میزنن همینطوریه برای من تعریف کرد گریه میکرد تو چشماش پره اشک بود

نه اشکالی نداشت مهمون سرزده منم راه نمیدم. مامان من تاحالا بدون دعوت خونه ام نیومده چه برسه مادرشوهر ...

شماازاصالت چیزی میدونی؟؟ مهمون حتی سرزده هم مهمونه اندازه به چایی حرمت نگهداریم میشه اصالت

اطلاع دادن با اجازه گرفتن فرق میکنه یعنی واقعا انقدرررر سخته که طرف زنگ بزنه بگه من میخوام بیام خونت ...

مامان من پیره نمیدونه دیگه دیده در خونه ست یهو زنگ زده رفته تو