2777
2789
عنوان

چرا ما بریم دنبال مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 54 پست
حالا مگه پول بنزین چقدر میخواد بشه،مگه شما همون مسیرو نمیخواین برین؟

مسیله پول بنزین نیست ، ما مسیرمون فرق داره ما یک راست میریم سمت حرم ولی مادرشوهرم راهش دوره از ما ، بعدم ما خودمون صاحب عزاییم شاید بخوایم بریم خونه ی پدربزرگم بعد مادرشوهرم رو چیکار کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ما وقتش رو نداریم خودشون بیان اما اگر هم سختشونه نبازی نیست بیان

وقتی خودشون شعورشون نمیرسه من چی بگم ، خب بابا ما صاحب مجلسیم شاید بخوایم زودتر بریم خونه ی پدربزرگم یا جایی کار داشته باشیم ، بعد اونو چیکار کنیم

وا پسرشهادم باردار شه ۹ ماه حملش کنه درد بکشه زایمان کنه و بزرگش کنه اخرش توقع اینو نداشته باشه ...

باور کن دوست ندارم به کسی زحمت بدم ، من حتی خجالت میکشم به پدر و برادرم بگم بیان دنبالم ، میگن مگه خودم چلاغم ، پول هم دارم سوار تاکسی میشم میرم ، خیلی بدم میاد به کسی زحمت بدم ، نمیخوام کسی بخاطر من معذب بشه

منم چندین سال بقیه رو مهمان کردم یه سال دعوت نکردم همه خونه یکیشون دعوت بودن و مارو نکفتن،سال بعد می ...

ما هم دنگی میزاریم همه چی میخریم خونه پدر شوهرم جمع میشیم،همه چیزم جمع میکنیم میشوریم برمیگردیم،مهم دور هم بودن و خوش گذشتنه واقعا نباید فقط به نفر فشار بیاد

ما هم دنگی میزاریم همه چی میخریم خونه پدر شوهرم جمع میشیم،همه چیزم جمع میکنیم میشوریم برمیگردیم،مهم ...

سالها خونه من بودن،یه سال من دعوت نکردم همه خونه برادر من جمع شدن و منو نگفتن بدون اینکه دلخور باشیم،خب حقیقتا دلم گرفت،بعد خبر اومد داداشم گفته هزینه زیاد میشه بیا دنگی بزاریم که کسی قبول نکرده،منم فقط ابجیم میاد خونم که اونا هم دست خالی نمیان،

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

مسیله پول بنزین نیست ، ما مسیرمون فرق داره ما یک راست میریم سمت حرم ولی مادرشوهرم راهش دوره از ما ، ...

حالا رو انداختن ببرینش دیگه یه اسنپ میگیرین برمیگرده یا با خودتون میبرین،تو فامیلات هم باعث سربلندیته که مادرشوهرت به احترام تو اومده

باور کن دوست ندارم به کسی زحمت بدم ، من حتی خجالت میکشم به پدر و برادرم بگم بیان دنبالم ، میگن مگه خ ...

تو اینجوری ولی اون ک اینجور نیس

اینقدر بی رحم نباش پدر مادر شوهرتن

چیز بزرگی ازش هم نخواسته ک برن دنبالش

وا پسرشهادم باردار شه ۹ ماه حملش کنه درد بکشه زایمان کنه و بزرگش کنه اخرش توقع اینو نداشته باشه ...

من هیچوقت سعی نکردم همسرم رو از خانواده اش دور کنم همش میگم برو سر بزن برو خونشون ولی همسرم خودش نمیره میگه تو هم بیا ، یعنی هر پقت رفتیم باهم بودیم ، باور کن ی سری مادرشوهرم سفارش ی صندلی پلاستیکی داد که برای مادرش بخریم شوهرم از سرکار رفت خرید برد تحویل داد دم خونشون درصورتیکه خودشون دوتا ماشین دارن میتونستن برن بخرن ولی دیوار کوتاه تر از ما ندیدن ، ولی من چندماهه دارم به شوهرم میگم فلان چیز رو بخر هنوز نرفته بخره ، خب این چیزا رو میبینم لجم میگیره ،خودمم باردارم وگرنه منت کسی رو نمیکشیدم میرفتم میخریدم

تو اینجوری ولی اون ک اینجور نیس اینقدر بی رحم نباش پدر مادر شوهرتن چیز بزرگی ازش هم نخواسته ک برن دن ...

اره میدونم به قول ی بنده خدایی بعضی ها گاون ، البته دور از جون گاو ، نمیفهمن ، یکم فکر نمیکنن اقا اینا شاید خودشون کار داشته باشن نتونن بیان دنبال ما ، براشون زحمت درست نکنیم ، اگر جایی نمیتونیم بریم نریم بهتره تا اینکه بارمون رو بندازیم روی دوش دیگران و اونا رو بخاطر رفاه خودمون اذیت کنیم

مشکل از مادر شوهرت نیس مشکل از شوهرته ک با این رفتار باعث شده سر اونحساس شی

اره میدونم ولی اونا هم بی تقصیر نیستن ، چرا باید همیشه با ماشین ما برن اینور اونور ، تازه همین ماشینم اونا نخریدن که بگیم چون اونا خریدن حق دارن ، با خودشون نمیگن اقا شاید اینا کار داشته باشن