2777
2789
عنوان

چرا ما بریم دنبال مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 54 پست

باور کن دلم برای خودم و خانواده ام میسوزه ، پدرم تو موقعی که دستش خالی بود جهیزیه داد ، الانم سیسمونی ، کاش به روی خودشون بیارن که پسر داماد کردن بلاخره باید تیکه های بزرگ رو اونا بیارن ، ولی ما هیچی طلب نکردیم همه رو پدرم خرید فقط پدرشوهرم پول مبل رو داد

همین ادم پسر داشته باشه اونم ماشین داشته باشه بره با اتوبوس؟

بابا روزای دیگه میره حرم با اتوبوس میره ، اونجا ماشالا پسرش و شوهرش هم هستن چرا اونا نمیبرنش ، میدونی چون دیوار کوتاه تر از ما نیست ، ما مهربون و دل رحمیم و ساده ، همه میخوان سوار ما بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خودشون شعورشون نمیرسه من چی بگم ، خب بابا ما صاحب مجلسیم شاید بخوایم زودتر بریم خونه ی پدربزرگم ...

این دیگه مسئله ی شوهرته، بسپر به خودش نهایتا دوبار باید یه مسیر رو بره یه بار تو رو برسونه دوباره بره دنبال مادرش. اهمیت نده

I will always love you❤️💖💗

اسی این قصیه خیلی مهم نیست تو کم توقعیت شد چون تو موقعیتی که انتطار داشتی همسرت برسونت این کار رو نکرد تو همون موقع ناراحت شدی ولی چیزی نگفتی حالا که همسرت میخواد این کار رو برای مادرش انجام بده دوباره داغت تازه شد

بنطرم الان بع این قضیه گیر نده موقعی که همسرت یک توقعی داری رک و راست بهش بیان کن

از روی مجبوری ، گفتم زشته اگر نرم بخاطر مادرشوهرم رفتم ، همش منتظر بودم بگه زحمت نکشید ولی چیزی نگفت ...

ببخشیدا،ولی با این تفاسیر میشه گفت مرض خودآزاری داری😏کاش نمیرفتی که الان بخوای منتشو بذاری