2777
2789
عنوان

یک سوال دادگاهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 105 پست
فردا میرنش؟ بخدا تا الان همسرم ن با کسی بحث کرد ن چیزی ولی روی مادرش حساس بود چون فوت شده فحش خواهری ...

نه بابا کجا ببذن تازه شکایت میکنه حالا تا کی دادگاه داشته باشین قبلشم میبرن شورای حل اختلاف در نهایت فقط دیه داره باید پرداحت کنید ولی حسابی شوهرتو آدم کتکاری یعنی چی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خدایا من میمیرمعروسیمونم هسته حالا چکار کنیم اقا داماد که میره حبس🤦🏼♀️😅

نه بابا اگه قرار بود با یه دعوا خیابونی بره زندان که الان نصف ایران زندان بودن 😂 فوقش به شوهر جونی میگن یه غلط کردم بگو طرف دلش نرم بشه همین

یه خسارت کوچولو هم بزن حساب بانکیش بره 😂

دختر شیرازی

ما که نرفتیم فقط مغازه یکی از آشناهامون اون قسمت بود من یواشکی پیام دادم ببین اون اقا چکار کرده گفت ...

خوب پس هیچ سرنخی ندارید باید منتظر بمونیدبهتون اطلاع بدند بدون حضور شما که حکم نمیدن شمارو حتما میخواند

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
نه بابا کجا ببذن تازه شکایت میکنه حالا تا کی دادگاه داشته باشین قبلشم میبرن شورای حل اختلاف در نهایت ...

قبل از همه ی اینا میره کلانتری محل ، کلانتری محل احضارش میکنه احتمالا بازداشت بده تا سند بزارن بعدا پرونده بره دادسرا و این حرفا

دختر شیرازی

یکسری کارشونه فحاشی میکنند کتک بخورند برند دیه بگیرند به همسرت بگو به اعصابش مسلط باشه فحش باده هواست با ادما درگیر نشه حداقل نزنه اونم فحش بده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
نه بابا کجا ببذن تازه شکایت میکنه حالا تا کی دادگاه داشته باشین قبلشم میبرن شورای حل اختلاف در نهایت ...

بخدا سه سال عقدیم یک بار نه به من نه به خانوادم بی احترامی نکرده

زور داره ولی هیچ وقت زور نمیگه

کلا خوش اخلاقه مهربونه

الان فقط به خاطر فحشه

میدونم 6ماه که سهله یک سالم بشه بازم معذرت نمیخواد اخلاقش اینطوریه

قبل از همه ی اینا میره کلانتری محل ، کلانتری محل احضارش میکنه احتمالا بازداشت بده تا سند بزارن بعدا ...

نه الان بازداشت نداره مگه آدم کشته

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

فورا که نمیبرنش

احضاریه میدن که حاضر بشه اونجا اگه نرفت بعد از ۳بار بعد میبرنش

ولی اگه مغازه دار اشناتون میشناسدش پادرمیونی کنه

بگه جوونه یهو عصبانی شده خسارتتو میده دیه ات رو هم میده از شکایتت صرفنظر کن

خوب پس هیچ سرنخی ندارید باید منتظر بمونیدبهتون اطلاع بدند بدون حضور شما که حکم نمیدن شمارو حتما میخو ...

نه متاسفانه فقط توی محله خودمون بود

حالا به داییم میگم چون بیشتر رفت امد داره شاید شناختش چون اینجا کوچکه خبری بهتر پخش میشه

شهرکمونم کوچکه از اون مغازه داره هم میپرسم ببینم نمیشناسشه

قبل از همه ی اینا میره کلانتری محل ، کلانتری محل احضارش میکنه احتمالا بازداشت بده تا سند بزارن بعدا ...

چند روز طول میکشه میخوام ببنم طرفو پیدا میکنم خودم باهاش صحبت کنم شاید رضایت داد

[QUOTE=404083323]نه متاسفانه فقط توی محله خودمون بود حالا به داییم میگم چون بیشتر رفت امد داره شاید شناختش چون اینجا ...[/QUOTE پس کوچیکه برو کلانتری محل تعریف کن بگو باید چیکار کنم نگرانم پلیس کمکت میکنه قسمت مدد کار اجتماعی برو