2777
2789
عنوان

یک سوال دادگاهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 105 پست
بخدا سه سال عقدیم یک بار نه به من نه به خانوادم بی احترامی نکردهزور داره ولی هیچ وقت زور نمیگه کلا خ ...

اصلا اینطوری جلوش وانمود نکن باید این اخلاقشو کنار بزاره وگرنه سالی یه بار دادگاه میره خدایی نکرده یه بار طرف چاقو داشته کار به قتل برسه دیگه کار از کار میگذره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
چند روز طول میکشه میخوام ببنم طرفو پیدا میکنم خودم باهاش صحبت کنم شاید رضایت داد

معلوم نیست شاید اصلا طرف مدارک و شاهد نداره شکایتش رد شد شاید یک ماه شاید یک هفته من چه بدونم

ولی بعد که نامش اومد رضایت میگیرید دیگه نگران نباش هیچی نیس

دختر شیرازی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکسری کارشونه فحاشی میکنند کتک بخورند برند دیه بگیرند به همسرت بگو به اعصابش مسلط باشه فحش باده هواس ...

ن درگیر اینا نمیشه اون اقا با ی وسیله ای پیدا شد مثلا شوهرمو بزنه شوهرم گرفتش بعد دیگه فحش داد دیگه اقام چنتا سیلی زد محکم بودن خورد زمین دیگه شیسه ماشینشو شکست سوار شد امد ما رفتیم

بخدا سه سال عقدیم یک بار نه به من نه به خانوادم بی احترامی نکردهزور داره ولی هیچ وقت زور نمیگه کلا خ ...

همه اشتباه میکنن عصبانی میشن

طبیعی هست

اینم فحش شنیده عصبی شده

اشکالی نداره نگران نباش

شوهرت نهایتش یه معذرت میخاد تمام میشه

دختر شیرازی

نه متاسفانه فقط توی محله خودمون بودحالا به داییم میگم چون بیشتر رفت امد داره شاید شناختش چون اینجا ک ...

اگه بخواد قدبازی دربیاره اونم لج میکنه

برای ماهم پیش آمد ولی ما شاکی بودیم طرف پرروبازی درآورد ۶ماه حبس بهش دادن

ما دیه نخواستیم بعد از ۴ ماه که حبس کشید خانواده اش کلی آمدن التماس که رضایت دادیم آزاد شد

اگه از اول پررو بازی نمیکردم کار به اینجا نمیرسید

توی دادگاه گفت خوب کردم که زدم بازم میزنم

ما هم تعهد گرفتیم که سمت ما افتابی نشه

ن درگیر اینا نمیشه اون اقا با ی وسیله ای پیدا شد مثلا شوهرمو بزنه شوهرم گرفتش بعد دیگه فحش داد دیگه ...

بالاخره زده و محکومه باید میاومد نمیموند کتککاری بشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

برو ببین اونجا دوربین بوده بگو کلانتری نامه دوربین بده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اگه بخواد قدبازی دربیاره اونم لج میکنهبرای ماهم پیش آمد ولی ما شاکی بودیم طرف پرروبازی درآورد ۶ماه ح ...

نه قد بازی در نمیاره مطمئن هزار درصد به قاضی میگه اگه بازم فحش مادری بده میزنم