2777
2789
عنوان

یک سوال دادگاهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 105 پست
اگه فقط سیلی بوده بدون آسیب که اصلا ولش کن راحت بگیر بخواب .فقط برای دادگاه و کفالت یک سند یا فیش هم ...

ممنون چون من ندیدم اون اقارو میگم شاید صورتش چیزی خونه شده باشه چون انگشتر دست اقام بود و انگشتر دست اقام چرخیده بود

اگر مثلا زحم باشه دیش چقدر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونم باید نیمه خالی لیوانو هم ببینم ولی خوب واقعا فکر نکنم به خاطر چنتا سیلی بره پزشکی قانون ...

بله درسته کم باشه اصلا ارزششو نداره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
فرض کن همه اینا جلو من اتفاق افتاد و من تا خونه فقط گریه کردم

ناراحت نباش ذات مردا دعوایه کلا عصبیند دست خودشون نیست

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
دیه رو میگیرن میدنزندانش هم تعزیری هست تبدیل به مبلغ نقد میشه میریزه حساب دولتاین زندان نمیره

انشاالله

شما مطمئن هستید

بله عزیزم باز شما حتما فردا برو دنبالش

اصلا اینطوری جلوش وانمود نکن باید این اخلاقشو کنار بزاره وگرنه سالی یه بار دادگاه میره خدایی نکرده ی ...

اره بخدا بعدش که ما سوار ماشین شدیم من گریه میکردم میگفتم فرق تو با بایک لات خیابونی

میدونی شوهرم اصلا دعوایی نبود ولی پاش بیوفته دیگه هچکیو نمیشناسه

میگم که مردا عصبیند کلا قاطی میکنند