2777
2789
عنوان

اگه به دوران آشنایی تون برمی‌گشتید به چیا بیشتر دقت می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست

همه چی مهمه .ازدواج چیزیه که باید از تمام زاویه ها بش نگا کنی و سخت بگیری .هررررررررچیزی که به ذهنت میرسه باید مورد تابیدت باشه .مثلا فنی باشه چیزی که خراب بشه عین زن نگاش نکنه بتونه درستش کنه خلاصه همه چی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سواد عاطفیش : با مامان و باباش چجوری/ وقتی قهر میکنم چه واکنشی نشون میده / وقتی حساس میشم چی واکنش ن ...

احتمالا همسرتون هم پول داره هم قیافه خوبی داره که فک میکنین مهم نیس این چیزا

همسرم از نظر پول معمولیه

از نظر قیافه ام فوق العاده معمولیه. حتی استایل هم نمیزنه

ظاهر و پول همون لحظه تو اشنایی تو نگاه اول مشخص میشه

ولی همین روز مادر که گذشت ببین چقدر اختلافات سر این بود که همسرشون نمیدونست ی شاخه گل چقدر میتونه رو دل طرف مقابلشون اثر بزاره

سواد عاطفی اینه

ارزو های بزرگ ، 

اجاره نشین هم هستیم

روزی که همسرم اومد خاستگاریم نه خونه داشت نه ماشین

فقط ی مقدار پول داشت که گفت جمع کرده باهاش ماشین بگیر

من یادمه چقدر بابت این موضوع خود خوری کردم

تیپشم مامانم خیلی به گوشم میزد میگفت با نامزدت بگو حداقل ی اتو ب لباسش بزنه

ارزو های بزرگ ، 

همسرم از نظر پول معمولیه از نظر قیافه ام فوق العاده معمولیه. حتی استایل هم نمیزنهظاهر و پول همون لحظ ...

ولی قیافه و پول نمیشه ازش گذشت و عادی نمیشه .شب با شکم گرسنه خوابیدن نمیشه نادیده گرفت مخصوصا تو این شرایط اقتصادی ک خدا به مردا کمک کنه شرمنده خانواده نشن.حرفتون کاملا درسته درک داشته باشه ولی نمیشه گفت فقط این مهمه .قیافه هم عادی نمیشه باید طوری باشه که نگاش میکنی لذت ببری نه اینکه سواد عاطفی داشته باشه ولی قیافه نه چون عادی نمیشه .ازدواج خیلی سخته از هر نظر باید تایید بشه و بش نگا کنی .اخلاق هم که تو زندگی مشترک دیده میشه

دیگه به چیا دقت کنم؟ من صفر کیلومترم🥲میترسم زیاد آشنایی رو کش بدم بعد طرف بگه چرا زودتر جواب منفی ن ...

به نظرم بگو که رفت و آمد برای شناخت هست تا بهتر انتخاب کنیم و تصمیم درست بگیریم و ادامه دار شدن به معنی جواب مثبت نیست اما با لحن ملایم بگو که طرف ناراحت نشه و حتی در این مورد نظرش را بپرس

می تونید برید مشاوره تا زودتر به نتیجه برسید

نه دوستی نیست ازدواج سنتی منظورمهخیلی دوست دارم بفهمم طرف اهل قهر هست یا نه کسی هم از اطرافیان نمیتو ...

مرد قهر قرو یه حسنی که داره نه فحش میده نه دست بزن داره خیلی زود هم آشتی میکنی باهاش

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

مرد قهر قرو یه حسنی که داره نه فحش میده نه دست بزن داره خیلی زود هم آشتی میکنی باهاش

بعد ناز کشیدن لابد

مثلا غذا نخوره حرف نزنه لجبازی کنه و هیچ کاری واسه خونه انجام نده

همچین آدمی با بچه کوچیک فرقی داره؟

طرف مقابلش معلوم نیست چقدر تحمل کنه تهش به جدایی میرسه

بعد ناز کشیدن لابد مثلا غذا نخوره حرف نزنه لجبازی کنه و هیچ کاری واسه خونه انجام نده همچین آدمی با ب ...

خب دیگه هیچ انسانی کامل نیست ، کامل فقط خداست

اگه دست بزن داشته باشه یا فحش بده و عربده بکشه که دیگه قهر نمیکنه چون بزور اون چیزی رو که میخاد بدست میاره

بعد از زدن و فحش دادن ، زنه که قهر میکنه و اون عربده کش هم نمیاد آشتی بده

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

اینکه بدونی باید به چ چیزهایی دقت کنی تا واااقعا دقت کنی گاهی فرق داره

مثلا دختره تاپیک میزنه خواستگارم خوش اخلاقه بعد میگی چجوری به نتیجه رسیدی اون چیزی که باید رو نمیگه

باید طرفو به چالش کشوند واقعا

اینکه بیاد خونتون با اخلاق باشه برید بیرون یه دوری بزنید بگید خوش اخلاقه کافی نیست یا حتی صبور بودنش

باید خوب انالیز کرد

... 🤍🦋
ولی قیافه و پول نمیشه ازش گذشت و عادی نمیشه .شب با شکم گرسنه خوابیدن نمیشه نادیده گرفت مخصوصا تو این ...

حرفتو درک میکنم

ولی تو این برهه از زندگی حس میکنم که تو اون زمانی که میخواستم انتخاب همسر کنم این ملاک ها خیلی منو گیج کرده بود

من ی سری معیار های زیبایی تو ذهنم داشتم که همسرم نداشت ، چهرش لحظه اول چشمامو نگرفت ولی معمولی و عادی بود. قطعا اگه زشت بود تو لحظه اول حاضر به مکالمه نمیشدم.

یادمه تو دیدار های اول خیلی ذهنم درگیر زیباییش بود چون من ی دختر دایی داشتم که وقتی ازدواج کرد میگفتن زیباترین پسر فامیل ازش خاستگاری کرده در حالی که نامزد من عوض کتگوری زیبا نبود.

پول هم واقعا قبول دارم مهمه ، خیلی مهمه ، قطعا با شکم گرسنه خوابیدن خوشبختی نمیاره ولی باز هم الان تو این سن فکر میکنم میبینم واقعا نباید ذهنمو اینقدر درکیر میکردم که نامزدیم زهرمارم شه.

همسر من نه ماشین داشت نه خونه و این برای من تو اون سن اذیت کننده بود چون ملاک ها تو اینستا و فامیل ی چیز دیگه بود ولی من ی چیزیو راجبش شنیده بودم که مرده کاره و هنوز با اینکه ۳ ساله میره سر کار خودشو خوب نشون داده.

اون زمان هم اینو میدونستم ولی ملاک های خونه و ماشین ذهنمو خیلی اذیت میکرد.

الان تو زندگی مشترکم ، حس میکنم شوهرم اینقدر سواد عاطفی بالایی داره که من هیچوقت حس نا امنی نمیکنم

درک و شعور این مرد به حدی بالا بود که وقتی من قهر کردم از تهران ی بلیط گرفت اومد سهر من که حضوری از دلم در بیاره

درکش اینقدری هسته که تا الان باهم فیلم دیدیم من کلی از شخصیت مرد توی فیلم کنارش تعریف کردم ولی هیچوقت ی کلام از زنی جز مامانش تعریف نکرده که من احساساتم نا امن شه.

هزار تا کار تو این مدت ازش دیدم که هرروز بیشتر از روز قبل میگم کاش تو دوران مجردی میدونستم و اینقدر ذهنیت بد نسبت به انتخابم نداشتم

من یادمه اینقدر نگران بودم که موقع امضا عقدنامه دستم از استرس میلرزید

ارزو های بزرگ ، 

اینکه بدونی باید به چ چیزهایی دقت کنی تا واااقعا دقت کنی گاهی فرق دارهمثلا دختره تاپیک میزنه خواستگا ...

خب یه بخشیش هم با صحبته دیگه

سخته که یه جوری بپرسی که نتونه دروغ بگه

بعضیا رک میان میپرسن شما اجازه دخالت به خانوادتون میدید؟ معلومه که اون میگه نه

حرفتو درک میکنم ولی تو این برهه از زندگی حس میکنم که تو اون زمانی که میخواستم انتخاب همسر کنم این مل ...

چه خوب که از همسرت راضی هستی

امیدوارم تا همیشه خوشبخت بمونید 🌱

حرفتو درک میکنم ولی تو این برهه از زندگی حس میکنم که تو اون زمانی که میخواستم انتخاب همسر کنم این مل ...

منم همسرمو به خاطر درک و این حرفا که میگفتن مرد زندگیه .اهل هیچ جور دود و چیزی نیست .حتی اهل رفیق بازی حتی فکر خیانت هم اصلا .موقعی که اومد خواستگاری منم ملاک هایی برا خودم داشتم از جمله قیافه و قد بلند چیزی نبود که چشممو بگیره صورتش زشت نیست همین حرف خودتون عادی عادی .ولی معیار های اینستا و فامیل و نداشت .همین الانشم هرکی ازدواج میکنه میگن پسره قدبلند خوشتیپه من هنوزم اذیت میشم .وضش خوبه آدم پاکیه ولی بعضی وقتا از اینکه قدبلند نیست اذیت میشم