2777
2789

نه فقط با این دید که قراره با همسر فعلیتون ازدواج کنید

هر خواستگاری رو براساس تجربه الانتون چجوری بررسی میکردید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سواد عاطفیش : با مامان و باباش چجوری/ وقتی قهر میکنم چه واکنشی نشون میده / وقتی حساس میشم چی واکنش نشون میده / چقدر شادی و نظر من براش مهمه / چقدر چشماشو محفوظ میکنه

الان که ازدواج کردم میفهمم نه پول مهم بود نه تیپش فقط همین امنیت عاطفی ای که پیشش دارم مهمه

ارزو های بزرگ ، 

رانندگی بلد باشه مردی که از رانندگی میترسه یه قرون نمیارزع پارانوییدی نباشه با حرف خانوادش نباشه ولی ...

از کجا میتونستید بفهمید چقدر وابسته به خانواده اس؟

تو جلسات چی می پرسیدید؟

اخلاق رفتار برخوردش با اطرافیان تنبلی یا زرنگ بودن اجتماعی بودن ثبات شغلی میزان درآمد نحوه خرجی دادن ...

منظورتون از زرنگ بودن یعنی اینکه بتونه حقشو بگیره؟

نشونه هاش چیه؟ از تو حرفاش میشه فهمید؟

رانندگی بلد باشه مردی که از رانندگی میترسه یه قرون نمیارزع پارانوییدی نباشه با حرف خانوادش نباشه ولی ...

فکر کنم شوهرتون لو رفت

شوخی آجی

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

از کجا میتونستید بفهمید چقدر وابسته به خانواده اس؟تو جلسات چی می پرسیدید؟

ازدواج من سنتی بود منم اینارو دیر فهمیدم

همسرم با حرف خانوادش نیست ولی بشدت ذات اونا رو داره تو مجردیم مرد حسود خاله زنک ندیده بودم شوهرم بشدت حسوده و خاله زنک

من بلد نیستم باید از کسی که بلده بپرسی چجوری بفهمم طرفم چه ویژگی هایی داره البته اینم بگم هیچ مردی کامل نیست

اگه دوران دوستی هستی اول با خانوادش آشنا شو ببین چجوری شخصیتی دارن

ازدواج من سنتی بود منم اینارو دیر فهمیدم همسرم با حرف خانوادش نیست ولی بشدت ذات اونا رو داره تو مجرد ...

نه دوستی نیست ازدواج سنتی منظورمه

خیلی دوست دارم بفهمم طرف اهل قهر هست یا نه کسی هم از اطرافیان نمیتونه راهنمایی کنه

چون یه نظرم قهر کردن یه مرد و وابستگیش خیلی رو مخه

نه دوستی نیست ازدواج سنتی منظورمهخیلی دوست دارم بفهمم طرف اهل قهر هست یا نه کسی هم از اطرافیان نمیتو ...

اگه تو مجردی نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی میتونی دوران صیغه یا عقد بشناسیش قبل بچه دار شدن

نه منظورم اینه که فعال و کاری باشه نه تنبل و بی حال و سست و شل و بی حال و حوصله

دیگه به چیا دقت کنم؟ من صفر کیلومترم🥲

میترسم زیاد آشنایی رو کش بدم بعد طرف بگه چرا زودتر جواب منفی ندادی

بعضیا از جلسه سوم چهارم دیگه همه چیزو جدی میبینن حق جواب منفی نداری🚶🏻♀️