2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4643 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصبی شدن داره ولی نه دراین حد جونم ❤️

تاپیکای اسی رو بخون 😶

بار اولش نبوده

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

عجب آدمیه گرفته کتکت زده بعد میگه پسم نزن بگو لا.شی مگه توان دارم من آخه

خیلی بهش برخورده آخه منه احمق همیشه در و براش باز گذاشتم هرغلطی کرده سریع بخشیدم

هیچوقت پسش نزدم

خیلی بهش برخورده آخه منه احمق همیشه در و براش باز گذاشتم هرغلطی کرده سریع بخشیدم هیچوقت پسش نزدم

عزیزم شوهرت آدم نرمالی نیست اصلا

نمیدونم چی بگم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

اینو گفت حتی گفت گ.ه خوردم ولی من از دلم درنیومد با دوتا حرفش وقتی هنوز درد دارم

عزیزدلم 🥺🥹❤️

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
من نمیدونم ولی خوشم نیومد از حرفش حداقل توقع داشتم یک مقدمه چینی بکنه قبلش انقدر هیچوقت پسش نزدم ازش ...

بگو برو کادو بگیر کیک بگیر بیا رسمی معذرت خواهی کن و کتبی بنویس که دیگه هیچ وقت رو من دست بلند نمیکنی وگرنه باید خونه بنامم کنی بعد آشتی کنیم بعدش ازم بخواه که

سلامتی و خوشبختی دخترم
چقد براتون طبیعیه کتک خوردن ! دفعه اول دوم نداره .کسی ک بزنه ینی دست بزن داره . و ادامه میده

طبیعی نیست اصلا

من به شخصه با اولین بار جدا میشم تحت هرررر شرایطی

کسی که میخواد ادامه بده شما راهکار بده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بار سوم چهارمه دفعه های قبل دوبار زد تو گوشم یکبارم هولم داد این دفعه افسار پاره کرد قصد جدایی ندارم ...

خب دیگه پس باید ادامه بدی

راهشم حرف زدنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...