2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 5250 بازدید | 169 پست
میخواین ادامه بدید با هم؟اولین بارش بوده یا کار همیشگیش هست؟اگر اولین بارش نبوده ادامه هم میخواید بد ...

چقد براتون طبیعیه کتک خوردن ! دفعه اول دوم نداره .کسی ک بزنه ینی دست بزن داره . و ادامه میده

همسرش ها کلمه یا لااشی اصلا قشنگ نیست به کسی که همسرش تو جمع حضور داره درسته دلخور ازش نباید توهین ب ...

آره درسته عزیزم یه لحظه عصبی شدم😑

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دعوامون شد توانایی شنیدن واقعیت هارو نداشت انتظار داشت هرچی میگه خفه شم جایی نرفتم که بخوام برگر ...

مردا معمولا دوست دارند کلاً کنترل رابطه رو به دست بگیرند و چاره ی حل شدنشم حرف زدنه نه با دعوا کردن از اونجایی که مردا قاطی کردنی انصاف و ممکنه زیر پا بذارن اینجور موقعها بحثو ادامه نده باش دیگه حرف نزن بگو این بحث از نظر من توی این شرایط ادامه دادنی نیست هر وقت آروم شدی تونستی حرف منو بفهمی راجع بهش با هم حرف میزنیم وقتی آروم شد بشین منطقی باهاش حرف بزن و نیازهاتو بگو اونم قطعاً از نیازهاش میگه و بهش حالی کن که هیچ چیزی زورکی نیست و باید توافق باشه به توافق که رسیدین هم تو راضی بودی هم اون اون وقت ختم جلسه

چه جالب که برای رابطه باز میاد سراغت و از خودت میخاد نمیدونم اینکه او قهر با اون همه غرور بازم بهت پ ...

من نمیدونم ولی خوشم نیومد از حرفش حداقل توقع داشتم یک مقدمه چینی بکنه قبلش

انقدر هیچوقت پسش نزدم ازش استقبال کردم که نمیتونه سنگینی شو تحمل کنه

خب میره و فردا روزی این خانم تاپبک میزنه همسرم خیانت کرددددد چیکار کنم😭😭😭اونوقت مبگیم اون از اولم ...

اگه عصبانی و ناراحت نمیشه بهش بگو برو کف دستی بزن.

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

میخواین ادامه بدید با هم؟اولین بارش بوده یا کار همیشگیش هست؟اگر اولین بارش نبوده ادامه هم میخواید بد ...

بار سوم چهارمه

دفعه های قبل دوبار زد تو گوشم یکبارم هولم داد این دفعه افسار پاره کرد

قصد جدایی ندارم بخاطر دخترم و اینکه خیلی هنوزم دوسش دارم

همسرش ها کلمه لااشی اصلا قشنگ نیست به کسی که همسرش تو جمع حضور دارهدرسته دلخور ازش نباید توهین بشه ...

ولی عزیزم مردی که کتک بزنه آدم خوبی نیستا خود اسی داره میگه شوهره

تحمل شنیدن حرف حقو نداره 😶بعد کتک زدن چیز عادی نیستا

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

میخواستم بنویسم باهاش رابطه داشته باش ولی تایپیک قبلیت رو دیدم دیوونه ای باهاش موندی بعد اونهمه کتک؟؟؟؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵