2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 5245 بازدید | 169 پست
اگه عصبانی و ناراحت نمیشه بهش بگو برو کف دستی بزن.

استارتر متاسفم برات که اجازه میدی به همسرت دراین حد توهین بشه فردا روزی آشتی که کردید و بیاین تاپیک بینی حس بدی بهت دست نمیده؟!

وااااقعا بعنوان یه خانم غریبه هم برای شما وهم برای همسرت متاااااسفم

همه زن شوهرا دعوا میکنن قرار نیست که دیگه چشم و بست و دهن باز کرد

حفظ پرده حیا نصف نصف بین زن و شوهر اگر به طرف بدره دریدن اون نصف باقی مونده برا طرف مقابل به راحتی آب خوردن میشه

اینطور سنگ روی سنگ بند نمیشه کهههههه

بهتر باهم صحبت کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلد نیست معذرت خواهی مستقیم کنه. این منظورش همون معذرت خواهی. فضا را باز بذار . بگو اول صحبت کنیم. د ...

اسی کامنت این اقا رو بخون من با نظر ایشون موافقم 👌👌👌👌

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ما تا ندونیم چی شده و چی گفتین دخالت نمی کنیم

بحث یکی دوروز قبلش سر کادو روز مادر بود که برای مامانش یادمون رفته بود این از همون موقع باد داشت بعدش دیگه همینطوری دعوای الکی سر این شد که فحش بد داد پشت تلفن منم گفتم دهنتو نگه دار بچه اینجاست داره کمکم بزرگ میشه تازه یاد گرفته یکم حرف بزنه یاد میگیره از اون طرفم صدات میره خونه همسایه ها

این بهش برخورد تلفن و که قطع کرد گفت انقدر گوشت جای حرفای من نباشه منم گفتم حرفای تو به هیچ جامم نیست همینطوری یکی اون گفت یکی من یادش از قدیم و کارای کردهو نکرده افتاد و یکهو بهم فحش داد منم خیلی بدم اومد گفتم هفت جد و آبادته و ... دعوا شدید شد

من صد سال سیاه بهش نمیگم برای من گل و شیرنی بخره وقتی خودش شعور نداره

به مرداباید بگی چون شعورندارن یادندارن بگو ازش بخاه اگه ازشوهرت نخوای ب غریبه روبندازی چی میگی شما

💍💍💍

تاپیکای اسی رو بخون 😶بار اولش نبوده

ماحق توهین با کسی که قرار بازهم باهاش زندگی کنه ،بگه بخنده ،همخواب بشه و... رو نداریم

متاسفم برا یه همچین آقایونی که فقط برای رفع نیاز پناه میارن به همسرهای بی پناهشون

خدا خودش به راه راست هدایت کنه

چیکارش کنم مه اینکه بکشمش

چرا جدا نمیشی؟

فکر میکنی با موندن باهاش بچت تو ارامشه؟

نه عزیزم بچت روح و روانش بیشتر بهم میریزه وقتی کتک خوردن های تورو میبینه

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵