2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 5245 بازدید | 169 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواین ادامه بدید با هم؟

اولین بارش بوده یا کار همیشگیش هست؟

اگر اولین بارش نبوده ادامه هم میخواید بدید

کش دادن بحث چه اثری داره؟!هیچی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بلد نیست معذرت خواهی مستقیم کنه. این منظورش همون معذرت خواهی. فضا را باز بذار . بگو اول صحبت کنیم. در مورد موضوع دیشب . ولی فقط صادقانه در مورد حس هاتون صحبت کنید. دفاع و توجیح نیارید. این خیلی خوبه که کیمیستری تون به هم می خوره و اون حسش به سمت شماست. خرابش نکنید.

عجب آدمیه

گرفته کتکت زده

بعد میگه پسم نزن

بگو لا.شی مگه توان دارم من آخه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

بگو ادم باش درست معذرت خواهی کن

زودت رو به من نشون نده

هر وقت از دلم در اوردی منم یه فکری برات میکنم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

سادست اومد یا قبل رابطه یا بعدش بشین بگو فقط ۵ دقیقه راجع به فلان موضوع باهم حرف بزنیم من از دستت نارلحت الانم بهت پا دادم چون دوستت دارم ولی دلیل نمیشه یادم رفته باشه و این حرفا اگر اوکی شدید که الحمدلله اگر نه با یه رابطه اضافه تر دنیا بهم نمیریزه