2777
2789

چطورین پولدارا😅

ما مستاجر یم خیلی غصه میخورم خیلی

یعنی چی میشه بنظرتون خیلی سرعتی شده افزایش قیمتها خدا رحم کنه

پولدارای دورو برم هیچ کدوم حالشون خوب نیست . افسردگی . حال بد . اختلافات شدید خانوادگی . اعصابی خراب و.....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم شغلش نقره هست الانم نقره خیلی رفته بالا خیلی هم برا خرید میان ما خیلی استرسی نداریم اما دلم واقعا برا مردم میسوزه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ما روستاییم خونه از خودمون

همین که قسط نمیدیم خداروشکر مکانش مهم نیست

حقوقمون هم خداروشکر خوبه بدنیست میگذره

اگر توانایی اجاره نداری برو منطقه پایین تر

😡😡😡😡😡گمشید بریددددد

ببین ما وعضمون همیشه عالی بود الان چند وقته بخاطر مشکلات کاری وضعمون معمولی رو به پایینه تا کارش درست بشه ولی وقتیم وضعیتمون خوب بود باز همش برا بقیه ناراحت بودیم میگفتیم خداروشکر ماکه داریم اینو بخریم اونی که نداره چی کنه

ایشالا ک خیره

بی خیال بابا .منم یازده ساله مستأجرم،با سه تا بچه ،باشوهر کارمند. خودم بی کار ،بدون پشتوانه مالی .خدای گرونی همون خدای ارزونی هست .قیمت ارزاق عوض میشه ولی رازاق عوض نمیشه .خیالت راحت .این تجربه چند سال منه که روزی که قرار باشه بهت برسه میرسه

مستاجریم

کمی بهتر متوسط هم هستیم

اما بازم نگرانی ندارم

از یه جا به بعد عادت میاد وسط

حرص بخورم همه چیز ارزون میشه؟

میرم جلو دیگه مثل همه

بیخیال

همین فردا ممکنه بمیرم با همینا که دارم زندگی میکنم دیگه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...