2777
2789
عنوان

به نظرتون همسرم اشتباه کرد 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
الان هر چقد میتونه هزینه کنه ازش بگیر و خرج کن بذار عادت کنه میخواد ببرتت رستوران بگو عزیزم من مثلا ...

اینجوری که مثلاً بگم فلان بافت رو خیلی دوست دارم حتی اضافه شیفت پولی می مونه ولی برام پول میزنه

اگه داشته باشه دستش رو سفت نمیگیره

یا مثلاً بهش گفتم این ماه حقوقم کم بود قسطم مونده باید قرض کنم گفت نه من بزار دستم بیاد بهت میدم قسطت رو بده

پول هم گیرش میاد یا خرج ماشین میشه یا قسط 🥲🥲

مثلاً گفت بهم ۵ تومن میدن همش مال تو

از شانس من همون موقع قسطش تعویق خورده بود شکایت کردن مجبور شد بده به اونا

اینجوری که میفهمه باید بهم پول بده

اینجوری که مثلاً بگم فلان بافت رو خیلی دوست دارم حتی اضافه شیفت پولی می مونه ولی برام پول میزنهاگه د ...

خب پس خداروشکر

کلا سعی کن قانع و کم خرج بنظر نیای

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بیشتر اینترنتی میگیرم مثلا شده بگم فلان بافت رو میخوام بهم پول بده که بگیرمولی بازار فقط خریدای ع ...

من اصلا روم نمیشه مستقیم بهش بگم

دلم میخواد چند تا چیز سفارش بدم ولی روم نمیشه

خب بهش بگو چندتا چیزم تموم شده ببین خودش میگه برات بزنم بخری یا نه برات خرج میکنه؟؟

اگه بهش بگم میخره

آره خرج میکنه برام

مثلا دانشجو یه شهر دیگم هر دو هفته برام پول میزنه ولی خرج من از پولی که میزنه بیشتره

روم نمیشه دیگه بهش بگم فلان چیزو میخوام