2777
2789
عنوان

به نظرتون همسرم اشتباه کرد 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
چرا انقد خودتونو بی شخصیت میکنید؟پول لازم داری محترم و جدی بگی عزیزم انقد لازم دارم این آویزون بازیا ...

نمیتونم رک بگم

انگار میمیرم به کسی بگم پول میخوام

نمیدونم چرا اینجوریم غرور کوفتیم نمیزاره

نهایت همینجوری تو شوخی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ترسیدم الکی الکی دعوا بشه تو پر بازدید ها سر خرید کیک تا کتک خوردن و.رفتاینجا هم گفتم الان دعوا ...

نه بابا مرد نرمال باشه چرا دعوا بشه

من از غیرمستقیم گفتن بدم میاد

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

نمیتونم رک بگم انگار میمیرم به کسی بگم پول میخوام نمیدونم چرا اینجوریم غرور کوفتیم نمیزارهنهایت همین ...

بذار خیالتو راحت کنم

تو شوخی نه تنها بهتر نیست بلکه بیشتر شبیه صدقه خواستنه

خیلی زشت و دور از شأنه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

دیگه غلط کنم بگماز این به بعد جدی جدی میگم بهش هروقت لازم داشتم

آره راحت بگو فلانی جان من انقد لازم دارم برای فلان کار تموم شد و رفت

احترام خودتو نگه دار

آره راحت بگو فلانی جان من انقد لازم دارم برای فلان کار تموم شد و رفت احترام خودتو نگه دار

بد نیست زن از شوهرش درخواست پول کنه؟؟ خودشو خورد نمیکنه؟؟؟

البته بهش گفتم این ماه که حقوقت اوکی بشه خودت باید یه مبلغی بزنی چون من نمیتونم بهت بگم خودت باید اینکارو کنی

بد نیست زن از شوهرش درخواست پول کنه؟؟ خودشو خورد نمیکنه؟؟؟البته بهش گفتم این ماه که حقوقت اوکی بشه خ ...

عزیزم وظیفه مرد اینه خرج زنش رو بده

تازه خیلیم کیف میکنن و زبان عشقشون پول خرج کردنه

عزیزم وظیفه مرد اینه خرج زنش رو بده تازه خیلیم کیف میکنن و زبان عشقشون پول خرج کردنه

من همسرم تا الان حقوقش دانشجویی بوده ولی تازه قراره متاهلی بشه

اونم چون میخوایم عروسی بگیریم همش وام برمیداره یا ماشین رو درست میکنه یا قسطاشو میده چیزی حتی نمی مونه برا خودش

یعنی لباساشو من توی مناسبت ها میخرم براش وگرنه خدا شاهده برای خودش هیچی خرج نمیکنه

بعد از سرکارشم میره پبش پدرش کار میکنه بعد میاد دنبالم میریم بیرون کافه یا رستوران دیگه میگه هرچی که هوس کردی سفارش بده

انگار بنده خدا فعلا وسعش در همین حد

مثلاً بهش میگم هوس فلان خوراکی کردم حتی ۱۲شبم باشه گیر میاره

یه دفعه گفت کاش من بیشتر پول داشتم تا چیزای دیگه هم که میخاستی میتونستم برات بخرم

ولی فعلا جیبم محدوده

یروزم من بهش گفتم یعنی میشه یه روز بهم بگی خانوم لباس بپوش ببرمت بازار ؟ ( اینم بگم من رو هر چی دست میزارم بالای ۳ تومنه خب اونم نداره )

بعد گفت چرا فکر میکنید یعنی من نمیتونم؟؟؟ گفتم نه اتفاقا میتونی ولی نمیدونم میخای یا نه

بعد گفت معلومه میخوام ولی وقتی وضعم اینه بخدا نمیتونم تو که بهتر از همه از همه چیزم خبر داری

ب نظرت درکش کنم؟؟ بعد جبران میکنه برام ؟؟؟

من همسرم تا الان حقوقش دانشجویی بوده ولی تازه قراره متاهلی بشهاونم چون میخوایم عروسی بگیریم همش وام ...

الان هر چقد میتونه هزینه کنه ازش بگیر و خرج کن بذار عادت کنه

میخواد ببرتت رستوران بگو عزیزم من مثلا ۸۰۰ میخوام واسه لباس زیر رستوران بمونه بعدا

بذار عادت کنه بخره

خرجاتو بدونه

یا مثلا بگو از مامانم قرض کردم فلان لباس رو خریدم که ماه به ماه تیکه تیکه پس بدم

بذار مجبور بشه هزینه کنه

اینا باعث میشه فردا روز دستش باز شد راحت هزینه کنه

نمیتونم رک بگم انگار میمیرم به کسی بگم پول میخوام نمیدونم چرا اینجوریم غرور کوفتیم نمیزارهنهایت همین ...

منم همینطورم برام سخته از شوهرم پول بگیرم

منم سه ماهه عقد کردم.

استارتر شما باهم خرید هم میرید؟

منم همینطورم برام سخته از شوهرم پول بگیرم منم سه ماهه عقد کردم.استارتر شما باهم خرید هم میرید؟

نه

بیشتر اینترنتی میگیرم مثلا شده بگم فلان بافت رو میخوام بهم پول بده که بگیرم

ولی بازار فقط خریدای عقدم بود