2777
2789
عنوان

خانواده

85 بازدید | 6 پست

حسرت همیشگی من

مادر با محبت

پدر با محبت

خواهر برادر رفیق

یعنی برای خدا انقدر سخت بود به من ی خانواده درست بده ؟

حس میکنم با اسیب هایی که بهم زدن

هیچوقت این خلا و حس کمبود درونم حل نشه

همیشه جاش خالیه تو وجودم

و از هیچ ادمی نمیتونم این حسا رو دریافت کنم . . .

با کودک درونت اشتی کن

خودت باید مادری کنی الان

خیلی خوب میشه به روان درمانگر درست حسابی مراجعه کنی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

این کانالم دوره از جدایی تا تعالیش واسه کودک درون خوبه

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حکمتی داشته سالها بعد خواهی فهمید. اما با همین وضع خودت رو بساز و مستقل شو. بهت بگم. خوانواده کلا یعنی دردسر. خیلی دنبال محبتشون نباش. چیز تحفه ای نیست. مطمئن باش چیزی بهت اضافه نمیکرد.

اکثریت مردم ایران حداقل یکی از این خلا هارو حس کردن که گفتی.

تنها چیزی که جبرانش میکنه رفتن به سمت خداست. و این یه حرف کلیشه ای نیس.

چون تار و پود ما با عشق و محبت خلق شده و اگه عشق امامان معصوم در قلبمون ظهور کنه، نیاز و حتی علاقه ی ما به همه ی همه ی محبت های دیگه از بین میره. اینقدر محبت اهل بیت شیرین و عمیقه که محبت های این دنیا، در مقایسه با اون مثل سرگرمی و بازیه. هر دوش رو تجربه کردم که میگم.

اونوقت خودتو از محبت بقیه آدما بی نیاز میدونی.

به نظرم حالا که ماه رجب نزدیکه، هر روز بین الطلوعین به یکی از ائمه که احساس نزدیکی بیشتری باهاش داری متوسل شو و دعایی که مناجات با اون هست رو با معنی و توجه بخون. به نظرم احتمال اینکه تا آخر رجب عشقش رو ادراک کنی خیلی خیلی خیلی میره بالا. در این مدت سعی کن گناه نکنی و کمتر به مسائل دنیایی فکر کنی.