اینقد دوست دارم بچه امو موقع تولد ببینم که حد نداره. ولی اظطراب شدید و استرس عمل رو خیلی زیاد دارم. ...
انشالله بتونی عزیزم
به قشنگیش فک کن
یه پرده هم جلوت میکشت از عمل چیزی نمیبینی
تازه من دلم میخواد دفعه بعد خواهش کنم پرده رو نکشن جلوم😂😂😂
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
دقیقا،،منم زایمان قبلی بیحسی کمر بودم،،اره کل عملو به هوشی،،نی نی رو نشونت میدن،،صدای گریشو می شنوی
وایییییی ارهههههه من که یادم میاد دلم ضعف میره برا اون لحضه
هزار هزار بار فیلم عملمو دیدم😍😍😍
هر بار هم گریه میکنم 🤣🤣🤣
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊