2777
2789
عنوان

بانوان سزارینی ....توصیه ای ، نصیحتی مطلبی تجربه ای ؟ دارم میرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 198 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینو میگم

هزينه اش خيلي بالاس😢منم بخاطر فشار خون بالا نميدونم چي ب دكترم بگم ك نامه بده 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

اجازه نمیدن که فیلم بگیری

به ما اجازه ندادن😬😒

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
اگه شیر خشک بدیم عادت نکنه یوقت

نه منم همین فکر رو میکردم اما عادت نکرد ولی من خودم کلا تا دوسال هم شیر خودم هم شیر خشک به پسرم میدادم خیلی بهتره هم پسرم رشدش خیلی خوب شد هم خودم نباید همش خودم شیرش میدادم  

من خودم هنوز به زایمان نرسیدم اما از تجربه های دیگران میگم 

حتما شب عملت تا می تونی راه برو درد داره اذیت میشی ولی هر چی راه بری زودتر سرپا میشی 

بعدش تا می تونی چیزای کافئین دار بخور ، مثل نوشابه های انرژی زا ، قهوه و نسکافه که اثر داروی بی هوشی بره بیرون ، زیر سرت بالشت نذار و اصلا سرت رو بعد عمل تکون نده چون بعدش تا چند روز سردرد داری ، آناناس برای زخم عالیه ، اگه بچه ات زردی داشت حتما بهش شیر خشت بده سریع زردی رو میاره پایین و در آخر ایشالا زایمان خوبی داشته باشی و بچه به سلامتی به دنیا بیاد

تبریک اومدم بگم خوش به حالت توشهرما تا داغونت نکنن اجازه نمیدن

پسر منم بخاطر همین مشکل دار شده و تو خونه افتاده

😢😢😢😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من شانزده روزه سزارین شدم چهار پنج روز اول خیلی سخت گذشت چون شیر نداشتم و بچم گشنه میموند بعدش راه افتادیم😊 از عمل و بقیه چیزا راضی ام بگردم عقب بازم انتخابم سزارینه فقط سردرد دارم اونم وقتی زیاد تو سرو صدا باشم میاد سراغم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍