2777
2789
عنوان

بانوان سزارینی ....توصیه ای ، نصیحتی مطلبی تجربه ای ؟ دارم میرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 198 پست
من هر دو تا رو بیهوشی کامل بودم. این یکی هم خدا بخواد میگم بیهوشی کامل چون از اتاق عمل و ... میترسم ...

وای سرماشو خوب اومدی،،تنها مشکل منم با اتاق عمل،،لرزش قبل از بیهوشی از ترس نه،،از سرما

منم سرماییییی،،دندونام میخورن بهم

بی حسی عالیه نهایت اذیت بشی یه خواب اور بهت میزنن دیگه 

خواب آور رو نمیدونستم چه جالب پس روز یکشنبه با دکترم صحبت کنم ببینم چی میگه. یکم دلم آرومتر شد. لامصب اتاق عمل سرده خیلی

یاد خدا آرام کننده دلها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون  کجایین ک ب اختیار خودتون سز میشین؟

نه عزیزم...

اختیاری نیست

دکترم تاکید شدید داره برای طبیعی 

من اصفهانم

ولی من از 2 تا فوق تخصص گوارش نامه بردم که اگر طبیعی زایمان گنم اوضاعم بدتر میشه

چون از زایمان اول همورویید گرفتم

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
خواب آور رو نمیدونستم چه جالب پس روز یکشنبه با دکترم صحبت کنم ببینم چی میگه. یکم دلم آرومتر شد. لامص ...

اره خیلی سرده 

موقع دخترم به من خواب اور زدن چون فشارم رفت بابا خخخخ از تزس چشم باز کردم صدای گریه هاشو شنیدم اوردن پیشم اگه یکی باشه که باهات حرف  بزنه. چیزی متوجه نمیشی

خواب اورم در حد چند دقیقه بود 

التماس دعا
حیفهههه این یکی رو اسپاینال بشو ببین خیلی باحاله تازه بعدش هم بیحسی دردی نداری کلا اینقدر اون ل ...

دقیقا،،منم زایمان قبلی بیحسی کمر بودم،،اره کل عملو به هوشی،،نی نی رو نشونت میدن،،صدای گریشو می شنوی

انشااله برا شما هم به سلامتی میاد و بغلش میکنی. خیلی لحظه شیرینی هست.همش ب چیزای خوب و لذتش فکر کن ع ...

سپاسگزارم..

بچه اولم را که اصلا لذتی نبردم..

مامای خصوصی داشتم...هی با ذوق میگفت نگاش کن...بچه ته هاااااا

من با بی حوصلگی میگفتم باشه...باشه...برو

از بس دیگه جون توی بدنم نبود..

کلی با التماس دوربین داده بودم دست ماما که عکس بگیره ( چون ممنونعه)

بلد نبود باهاش کار کنه: از من پرسید چجوریه ؟

اصلا مغزم کار نمیکرد...انگار بار اول بود دورببینم را میدیم....هیچی عکس نگرفت

وای سرماشو خوب اومدی،،تنها مشکل منم با اتاق عمل،،لرزش قبل از بیهوشی از ترس نه،،از سرما منم سرمایییی ...

وای منم سرمایی.....

و استرسی

نه عزیزم... اختیاری نیست دکترم تاکید شدید داره برای طبیعی  من اصفهانم ولی من از 2 تا فوق تخ ...

همورویید, یا بیرون زدگی مقعد؟ منم همین مشکل رو دارم دکترم گفت از, جراح عمومی نامه بیار تا سزت کنم دکتر معاینه ات کرد؟ 

همورویید, یا بیرون زدگی مقعد؟ منم همین مشکل رو دارم دکترم گفت از, جراح عمومی نامه بیار تا سزت کنم دک ...

دکتر زنان که نه

اون فوق تخصص گوارش که خانوم بود معاینه کرد..اون یکی که اقا بود نه

من خیلی دیدم اینا که بی حسی نخاعی میکنند بعدش کمردرد میگیرند...... درسته ؟

اره ،،درسته،،نه دیگه اونجوری

مثلا من قبله بارداری قبلیم بسکتبال بازی میکردم،،بعده دوسال بازم بازی کردم،،فشار آنچنانی نداشت،،فقط خم وراست زیاد بشم،،یا برای یه مدت بدون تکون خوردن بشینم،،اذیت میشم،،البته من یه کوچولو کمردرد داشتم همیشه

اره ،،درسته،،نه دیگه اونجوری مثلا من قبله بارداری قبلیم بسکتبال بازی میکردم،،بعده دوسال بازم بازی ک ...

ان شالله دردت کاملا رفع بشه عزیزم