نازیلاا مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 عنوان بانوان سزارینی ....توصیه ای ، نصیحتی مطلبی تجربه ای ؟ دارم میرم.. | مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 198 پست سلام عیدتون مبارک....همیشه بخندیناگر تجربه ای دارین لطفا به منم بگینچیکار کنم راحت تر باشم ؟؟قبلش ؟ بعدش ؟شما شیرتون خوب بود؟ اخه میگن اینا که سز میکنند شیرشون کم میشه ... خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم 1397/02/12 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 من هر دو تا رو بیهوشی کامل بودم. این یکی هم خدا بخواد میگم بیهوشی کامل چون از اتاق عمل و ... میترسم ... خدا هر 3 تا را حفظشون کنه گلم خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
maman_heliya عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 306 دقیقا اومدی برو حموم هیچ مشکلی نیسدکترت موقع ترخیص میگه حموم تو خونه بری کل خستگیت میپرهبچه فرداش بریدم
مهسا۲۶ عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 48 اینقد دوست دارم بچه امو موقع تولد ببینم که حد نداره. ولی اظطراب شدید و استرس عمل رو خیلی زیاد دارم. ... بی حسی که راحته هیچ دردیم حس نمیکنی لحظات شیرینشم اونجا میبینی به به خوش بحالت یاد خودم افتادم
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 ایشالا راضی باشی از تصمیمت خوش بگذره من شیرم خوب بود با اینکه سزارین بودم ان شالله...دلم میخواد همین الان برام دعا کنی خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14430 من هر روز میرم حموم.اگر ی روز نرم روانی میشم دوس دارم به محض زایمان که میام خونه برم حمام من مپققع بجه اولم تا اومدم خونه رفتم دکتر گفت برو موردی نداره فقط بعدش با سشوار گفت خشک کن دوباره پانسمان کردم التماس دعا
maman_heliya عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 306 درکل بدن همه متفاوته تا درجریان نباشی نمیفهمیییییاینیستا گرامMamas ite.irدنبال کن عالیهه
مهسا۲۶ عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 48 ان شالله... دلم میخواد همین الان برام دعا کنی تو همه لحظات خدا پشتو پناهت باشه
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 قدم نو رسیدت پیش آپیش مبارک شب قبلش خیلی راحت بخواب....استراحت کن از دکترت بپرس چیا ب ... ممنونم عزیزم از راهنماییت خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14430 اینقد دوست دارم بچه امو موقع تولد ببینم که حد نداره. ولی اظطراب شدید و استرس عمل رو خیلی زیاد دارم. ... بی حسی عالیه نهایت اذیت بشی یه خواب اور بهت میزنن دیگه التماس دعا
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 منم ۳۶ساعت دردکشیدم.اصن بهم غذاندادن.بعد ک دیدن دیگه تنفس بچم کم شده و ب دنیا نمیادسزارین شدم.حالاخص ... اخی....هم چوب خوردی هم پیاز.....چه بد... خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
مامان_سبحان_بندری عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 685 ان شالله... دلم میخواد همین الان برام دعا کنی انشااله برا شما هم به سلامتی میاد و بغلش میکنی. خیلی لحظه شیرینی هست.همش ب چیزای خوب و لذتش فکر کن عالیه یاد خدا آرام کننده دلها
maman_heliya عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 306 کلا سزارین نباید بزاری بخیه عفونت کنه این خیلی مهمه....راستی کسایی ک سزارین میخواهیدبیمارستان خصوصی دکترتون از اول مریضش باشی یه راه واست پیدا میکننن تپل سزارین بشیولی از قبل بهش بگینخیلی ها قبول میکنن
نازیلاا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 983 بى حسى نگير ، شيرتم ممكنه بچه سينه رو نگيره بخاطر اينكه سفت ميشه ، ي بار كامل با دست بدوش سينه رو خا ... چه جالب...نمیدونستم خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
maman_heliya عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 306 صبحاته بیمارستان مسخرسضمن اینکه فقط اب میوه باید بخوری😣😣😣بمن که ناهار شام ندادن
mehr.sh عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 14430 یادمه دکتر گفت ناشتا برم بیمازستان شب هم یه غذای سبک خوردم فقط چون خیلی ترش میککردم یه رانیتیدن گفت بخورم بعد عمل هم تا وقتی بی حس بودم سرم رو تکون نمیدادم .بچه رو هم همونحا اوردن شیر بدم التماس دعا