2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجا هست با کاشت ناخونم نمازش رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 111 پست
همچین چیزی اشتباه هست نماز پیری از سر ترس و نماز جوانی از سر عشق هست به نظر من آدم با ناخون هم نباید ...

هر چیزی آداب خودش را داره

قانون خودش را داره

خداوند این جهان پر از نظم افریده

واسه دو رکعت نماز هم آداب گذاشته

بله خیلی ها خدا باید قبول کنه که میکنه

عزیزم همه میدونن این کار اشتباه هست ولی به نظرم همون که بخونه با خدای خودش حرف بزنه چند دقیقه باز هم خوبه بعضی دوستان هستن رفتن به یه خانومی که کاشت داشته گفته ارتباط تو با خدا شبیه این میمونه که تو با تلفن حرف بزنی ولی سیم تلفن قطع کرده همون نماز که قبول نبوده هم قطع شده خوب این خوب نیست دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اذه بیست سال پیشهمسایه ما با لاک نماز میخوندنماز سبک میشمردواقعا برکت از زندگیش رفت

واقعا فکر میکنی نماز باعث میشه برکت بیاد؟!!! پس یه فکری به حال طرز تفکر کودکانهات بکن.

آریایی

با همون ناخون بخونن قبول هم نباشه حداقل چند دقیقه برا خداشون وقت میزارن همینم خوبه

وقت گذاشتن كه همه ميذارن.

ولي هرچيزي ادابي داره.

وگرنه خدا احكام نميذاشت.

تو اصل موضوع كه تغيري نكرده. وضو قبول نيست و در نتيجه نماز هم قبول نيست.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اذه بیست سال پیشهمسایه ما با لاک نماز میخوندنماز سبک میشمردواقعا برکت از زندگیش رفت

سبک میشمرد یعنی چی خواهرم؟ عزیزم همه میدونن این کار اشتباه هست ولی به نظرم همون که بخونه با خدای خودش حرف بزنه چند دقیقه باز هم خوبه بعضی دوستان هستن رفتن به یه خانومی که کاشت داشته گفته ارتباط تو با خدا شبیه این میمونه که تو با تلفن حرف بزنی ولی سیم تلفن قطع کرده همون نماز که قبول نبوده هم قطع شده خوب این خوب نیست دیگه

عزیزم همه میدونن این کار اشتباه هست ولی به نظرم همون که بخونه با خدای خودش حرف بزنه چند دقیقه باز هم ...

مخالم یا زنگی زنگی یا رومی رومی

هم دلشون میخواد خوشگل باشن هم ارتباطشون با خدا برقرار

هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد

یکی رو باید انتحاب کرد

منم خییلی دوست دارم ناخن بکارم ولی دلم نمیاد نمازم نخونم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
سبک میشمرد یعنی چی خواهرم؟ عزیزم همه میدونن این کار اشتباه هست ولی به نظرم همون که بخونه با خدای خود ...

افرین ما همیشه باید با خدا حرف بزنیم

مثلا من بیدار میشم، میگم خدایا امروزم را به نام تو شروع میکنم.....

ولی آداب نماز همینه که اب به صورت و اجزای وضو برسه

خواهرم قرار نیست کسی که گناه انجام میده ارتباط رو با خدا قطع کنه که عزیزم

شما ها که جوونید چطور این چیزا رو قبول میکنید

اینا مال صدسال پیشه که مردم عقل درستی نداشتن

الان که همه آگاه شدند

عجیبه واقعا

آریایی

عزیزم همه میدونن این کار اشتباه هست ولی به نظرم همون که بخونه با خدای خودش حرف بزنه چند دقیقه باز هم ...

اين همون كلاه شرعي و خود گول زنيه.

اگه به نيت و دل پاك باشه پس ١٤ معصوم هم نبايد نماز ميخوندن. از اونا كي به خدا نزديك تر.

پس خوبه ادم سرشو مثه كبك زير برف نكنه

واقعا فکر میکنی نماز باعث میشه برکت بیاد؟!!! پس یه فکری به حال طرز تفکر کودکانهات بکن.

معلومه كه بركت مياره.

نماز گره گشاست. ستون دينه. فكر كردي الكيه؟