2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجا هست با کاشت ناخونم نمازش رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 111 پست

چرا انقدر مطمئن هستید خدا قبول نمیکنه؟ دارم میگم حالش با خدا خوشه تو نماز مگه میشه قبول نشه اتفاقا اون بنده ای اینطوری با ارامش نماز میخونه خداوند بهش بیشتر لبیک میگه چون واقعا حالش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر مطمئن هستید خدا قبول نمیکنه؟ دارم میگم حالش با خدا خوشه تو نماز مگه میشه قبول نشه اتفاقا ا ...

نمیدونم دیگه من فعلا ندارم ولی کاشت بزارم شاید بخونم نمیدونم

چرا انقدر مطمئن هستید خدا قبول نمیکنه؟ دارم میگم حالش با خدا خوشه تو نماز مگه میشه قبول نشه اتفاقا ا ...

چون همون خدا گفته موقع وضو نبااااايد هيچ مانعي روي اعضاي وضو باشه.

و لاك و كاشت هم مانع هست. پس وضو قبول نيست. وقتي قبول نيست نماز هم بدون وضو نميشه.

خدا خيلي واضح توضيح داده.

خوشتون مياد واسه خودتون همه چي رو سخت كنيد؟!

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ناخن فطرت هست چیزیه که باید بره زیر خاک دخالت در خلقت خداوند جایز نیست شاید باوتون نشه ولی بعد موت شما بعد اینکه جسد شما رو بردن غسالخانه اولین کاری که میکنن اون ناخنی که کاشت هست رو میکنن بخاطر اینکه آب به همه جای بدن برسه

خلاصه که مسائل شرعی رو رعایت کنید اگرم ترجیح میدین ناخن بکارید و دیگه خدارو ول کنید و نماز نخونید صلاحش با خودتونه

حرف شما درسته ولی شما منظورم رو متوجه نشدین هدف من با این حرفم جلوگیری از افراط هست برخی قوانین جدیدی که مراجع تقلید وضع میکنن اساسا اشتباهه و نتیجش میشه اسلامی همچون اسلام افراطی ایران و عراق که زمین تا آسمون با اسلام ناب محمدی تغییر داره و باعث شده ۹۰ درصد مردم ایران بی دین و اصطلاحا آتئیست بشن

پیشنهاد میکنم کتاب دینی زیاد بخونید و به تفاسیر قرآن متکی باشید خیلی از مردم قرآن رو بخاطر ثوابش میخونن و اصلا متوجه نمیشن معنی آیه چیه در حالی که قرآن کد هایی رو بهتون میده که زندگی رو معجزه میکنه

اگه دلتون کاشت میخواد امانمیتونید کاشت کنید ناخن مصنوعی با مواد کاشت با طرح دلخواه بگیرید که کاملا سایز ناخن های خودتون هست بدون محدودیت میتونید استفاده کنید ازش

خودم دارم از باسلام خریدم اگه ادرس غرفه رو میخواید بگید