2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجا هست با کاشت ناخونم نمازش رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 111 پست
یه بنده خدایی میگه فعلا که جوونم ناخن میذارم پیر که شدم قضاشو می خونم. انگار از خدا برای عمرش سند گر ...

در جواني كه مستم

در پيري هم شكستم

پس كي خدا پرستم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره. متاسفانه خيلي ها هستن و خودشونو گول ميزنن و كلاه شرعي سر خودشون ميذارن

با همون ناخون بخونن قبول هم نباشه حداقل چند دقیقه برا خداشون وقت میزارن همینم خوبه

یه بنده خدایی میگه فعلا که جوونم ناخن میذارم پیر که شدم قضاشو می خونم. انگار از خدا برای عمرش سند گر ...

ولی نماز قضا نداره

اصلا خیلی غیر منطقی میاد نماز قضا داشته باشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
و اینکه اثرات نماز رو هم میبینین تو زندگیتون یا نه؟ ارتباط عمیق با خدارو حس میکنین؟

ببین من حتی اگه قبل ناخن هم نکاشته بودم لاک میزدم اره باخودا حرف میزدم همه چی خوب بود مگه یعنی خدا به این بزرگی به یک لاکی یا ناخن کاشتنی بهت گیر میده خدا بزرگ تر از این حرفاست خیلی مهربونه گلم❤

حکایت این ما مثل اینکه تو میدونی سوسیس و کالباس مضرر ولی باز بیشتز میخوری میکی عیبی ندارهکلاه شرعی ...

عزیزم همه میدونن این کار اشتباه هست ولی به نظرم همون که بخونه با خدای خودش حرف بزنه چند دقیقه باز هم خوبه بعضی دوستان هستن رفتن به یه خانومی که کاشت داشته گفته ارتباط تو با خدا شبیه این میمونه که تو با تلفن حرف بزنی ولی سیم تلفن قطع کرده همون نماز که قبول نبوده هم قطع شده خوب این خوب نیست دیگه