2777
2789
عنوان

یه دختر معرفی کردن به داداشم می‌خوام کنسلش کنم بیاید بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 130085 بازدید | 1218 پست
من احتمال میدم این خانم شاغل هستن و بنا به دلایلی که خودشون میخوان که شما متوجه نشین شاغل بودنشونو ا ...

نه عزیزم خانه دار هست.واسطه میشناسه اینو

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر اشتباهی ریپ زدی ؟من سن داداشتو پرسیدم فقط

ببخشید

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

علیک سلاممگه ما از قبل قرار نذاشته بودیم؟چطور ده دقیقه دیر متوجه تماس شدم یه طرفه قرار رو کنسل کردی؟ ...

جواب این پیامت رو چی داد؟

اسی بنظر منم مناسب نیست کنسل کن

این ک اولش اینطور بود خدا به داد آخر عاقبتش برسه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

اسی دلم براش سوخت انگاری یه تختش کمه طفلی

میگه حیاط بیمارستان قرار بزاریم

نمیدونم کدوم ذلیلی مرده ای بهش گفته ناز کن ،اینم بلد نیس داره میگه باشه چون جوابمو ندادی منم کارشخصیمو انجام میدم

باباشاید شرایط چهرش جوشی چیزی تبخالی داشته گفته خوب شم بعدبرم

پس چرا با حالت دعوا به من میگه دیر جواب دادی با خواهرم برنامه چیدم بدون سلام یا چیزی

اسی دلم براش سوخت انگاری یه تختش کمه طفلیمیگه حیاط بیمارستان قرار بزاریمنمیدونم کدوم ذلیلی مرده ای ب ...

با خودش درگیری داره.حدس میزنم نی نی سایت باشه.اینحا زیاد میگن ناز کن و فلان،😂😂

جواب این پیامت رو چی داد؟ اسی بنظر منم مناسب نیست کنسل کناین ک اولش اینطور بود خدا به داد آخر عاقبتش ...

فعلا سین نزده.قطعا طوفان به پا میکنه😂😂

ساده ترین آداب معاشرت رو بلد نیست

پیام بدید و بگید شما خیلی درگیر کارهای شخصیت هستی، بیشتر از این وقتتونو نمیگیریم، موفق باشید

بعد هم بلاکش کن و به معرف بگو دیگه چنین مواردی معرفی نکنه

بخدا یعنی تقی ب توقی میخوره مبینا مبینا بابا بخدا من گفتم دختر خوبیه دی خوت چیدسه خواستگاری خوت چیده ...

دیگه عمس دیگه😂😂😂😂😆😆

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اسی من تا صفحه ۷خوندم قشنگ معلومه بچس دختره، حیف داداشت گیر این بیفته

۳۵سالشه

فعلا سین نزده.قطعا طوفان به پا میکنه😂😂

اره فعلا سنگر بگیر خواهر ک زخمیت نکنه😂😂😂

ولی جدای این حرفا من احساس میکنم یکی یادش داده ک ذوق مرگ نشی هول نکنی یکم ناز کن یکم طاقچه بالا بنداز ک فردا نگن تا ما اومدیم خاستگاریت از خدا خواستی و این حرفا

اینم داره همون کارا رو میکنه ولی بلد نیست درست اجراش کنه🤣

بیش از حد دیگه شورشو در آورده

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼