2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 267 پست
منم گفتم کسی نگفته حق ما رو خوردن همش میخوای بگی حرف خودت درسته چرا تاپیک زدی پس؟همین تاپیک و کامنت ...

به خودم بارها گفتن

من قصد شکوندن دل کسیو ندارم اما تو همین سایت بارها بهم حرفایی زدن که دلم بد شکسته.خودم شنیدم که راجبش تاپیک زدم و نگفتم که خانمای محرد بدن سنشون فلانه و....

شما کلا با دید بد خوندی منظور من چیز دیگه ای بود

بارها بهمگفتن شما برو با مثل خودت شماها دارید حق مارو میخورید شما طلاق گرفتی عجب ادعایی داری و........من ادم نیستم بمیرم چون یه ازدواج داشتم؟و هر کس خر چی دوست داره بگه چون یه ازدواج داشتم؟

اخه واقعا هیچ خواستگار مطلقه ای ندارم همه مجردفقط یکی شبیه من دقیقا بدون رابطه تو عقد جدا شده بود که ...

كسي ك عقد كرده جدا شده و سر خونه زندگيش نرفته مث همون مجرد هست بنظرم

ولي اوني ك تجربه زندگي مشترك داره بخصوص بچه داره بهتره با كسي ك شرايط مشابه داره ازدواج كنه تا از اين حرفا نشنوه اگه ناراحت ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما مجردا هر چی که هستیم همینه عین شما متاهل ها و مطلقه ها نیستم که طرف متاهل به غیر از شوهر دوست پسر ...

مجرد ندیدی که رفته رندگی طرف و خراب کرده

ندیدی مجرد با متاهل دوسته

تو همین سایت من تاپیکاینطوری زیاد دیدم پس مربوط به ذاته

در ضمن دیگه این روزا اکثر دخترای مجرد دوست پسر دارند اما چون نمی تونند دوست پسر تبدیل به شوهر کنند و ...

نه دیگه میگن فرق داره

اگه ما هم دوست میشدیم عیبی نداشت ولی چون از راه حلالش وارد شدیمبده

در ضمن دیگه این روزا اکثر دخترای مجرد دوست پسر دارند اما چون نمی تونند دوست پسر تبدیل به شوهر کنند و ...

لابد شما خودتم وقتی مجرد بودی همینجوری بودی که بقیه هم با خودت یکی میکنی :///

من نمیفهمم چرا اصرار دارید بگید دختر مجرد بد مجرد کثیف مجرد فلان مجرد بیسار مطلقه قدیس

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

مجرد ندیدی که رفته رندگی طرف و خراب کرده ندیدی مجرد با متاهل دوسته تو همین سایت من تاپیکاینطوری زیاد ...

بله ولی همه مجردا مثل هم نیستن ولی تا دلت بخواد متاهل دیدم که به غیر از شوهرش دوست پسرم هم داره یا مطلقه دیدم هنوز طلاقش رسمی نشده با پسر مجرد دوست شده به نیت ازدواج اینا بده

نه دیگه میگن فرق دارهاگه ما هم دوست میشدیم عیبی نداشت ولی چون از راه حلالش وارد شدیمبده

نه دیگه هیچ فرقی نداره فقط در ظاهر شناسنامشون سفیده

زمان قدیم دختر و پسر اگه دوست میشدن نهایت ارتباطشون دلبری کردن تو نامه بود ولی الان ماشاالله دختر به ظاهر مجرد رابطش از زن متاهل بیشتره

خب با این اوصاف پسرا تن به ازدواج نمیدن مگه برا ازدیاد نسل

جامعه بد شده

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

لابد شما خودتم وقتی مجرد بودی همینجوری بودی که بقیه هم با خودت یکی میکنی :///من نمیفهمم چرا اصرار دا ...

نه عزیزم بحث این نیسن

ولی برعکسشم غلط

مطلقه صرفا بد نیست

باید دید رو برابر کرد همین

بله ولی همه مجردا مثل هم نیستن ولی تا دلت بخواد متاهل دیدم که به غیر از شوهرش دوست پسرم هم داره یا م ...

همه مطلقه ها و متاهل ها هممثل هم نیستن

البته من نه مطلقم نه متاهل

لابد شما خودتم وقتی مجرد بودی همینجوری بودی که بقیه هم با خودت یکی میکنی :///من نمیفهمم چرا اصرار دا ...

دختر مجرد هیچ تهثعهدی به کسی نداره مجرده اسمش روشه ولی متاهل نه تنها تعهد نداره هزار تا غلطه دیگه هم میکنه

دختر مجرد هیچ تهثعهدی به کسی نداره مجرده اسمش روشه ولی متاهل نه تنها تعهد نداره هزار تا غلطه دیگه ه ...

یدونه شوهر کمشونه باید دوست پسر هم داشته باشن 😂

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

دختر مجرد هیچ تهثعهدی به کسی نداره مجرده اسمش روشه ولی متاهل نه تنها تعهد نداره هزار تا غلطه دیگه ه ...

اصلا من تو تاپیکمنگفتم مجردا بدن که😐فقط حرفماین بود کی حق کسیو نمیخوره همین

و هر کس حق زندگی داره

یدونه شوهر کمشونه باید دوست پسر هم داشته باشن 😂

اینجور ادما همونایی هستن که صرفا اکثرا مجردی خوبی هم نداشتن

کسی که مجردیش خوبه متاهل بودنش هم در اکثر اوقات خوبه

اصلا من تو تاپیکمنگفتم مجردا بدن که😐فقط حرفماین بود کی حق کسیو نمیخوره همین و هر کس حق زندگی داره

بحث به بیراهه کشیده شده

یه مشت هول مغز زنگ زده اصرار دارن بگن مجرد بد مطلقه قدیس

بنظرم قفل کن تا دعوا نشده