2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 267 پست
بله.مگه رابطه نامشروع داشته.حلال بوده.الان ازدواج نکردن با صد نفر رابطه دارن

من با اونای که میگی با صد نفر رابطه داشته اصلا کار ندارم وای میخوام بدونم آیا شما یا خانوادتون حاضری زنی رو که طلاق گرفته دو تا هم بچه داره برای برادر یا پسرتون که مجرد هست ازدواجی نداشته بگیرید یا نه صادقانه بگید منظور من از مطلقه این جور زن ها هستن که با وجود بچه میخوان با پسر مجرد ازدواج کنن

من خودمتو عقد جدا شدم رابطه نداشتم شناسنامم سفیده ولی تو این سایت خیلیا بهم گفتن تو هم طلاق گرفتی دی ...

خب اونا اشتباه فکر میکنن شما هیچ فرقی نداری با یه دختر مجرد شما فقط بنا به دلایلی تو عقد جدا شدی،حق داری با پسر مجرد ازدواج کنی ولشون کن هر کی هر چی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدری که شماها به مجرد بودنتون مینازید نمیدونم علتش چیه ، چیز دیگه ندارید بهش بنازید؟! 😅

درحدی نیستی که بخوام جوابتو بدم غوره

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من با اونای که میگی با صد نفر رابطه داشته اصلا کار ندارم وای میخوام بدونم آیا شما یا خانوادتون حاضری ...

جدا شده باشه بدون بچه باشه بله.ولی کسی که جدا شده و بچه داره باید کسی باشه که خودشم بچه داشته باشه.خودم یه بار جدا شدم خواستگار مجردم داشتم ولی قبول نکردم چون مجرد نمیتونه درک کنه تنش های زندگی مشترک رو.بذ کسی ازدواج کردم ایشونم قبلا ازدواج کرده بودن.هرگز عنوان مطلقه رو اینجوری بکار نبر.هیچ کس فکر نمیکنه ممکن زندگی خودشم به جدایی برسه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه گلم مطلقه بودن بد نیست و من مطلقه با مجرد و مطلقه با مطلقه زیاد دیدم پس چرا کسی به مرد مطلقه نمیگ ...

من نظر شخصی خودم اینه که مجرد با مجرد، مطلقه با مطلقه

تجربه یه ازدواج و زندگی مشترک رو داشتن خیلی روی دید و رفتارهای ادم اثر داره، و البته قطعیت وجود نداره و ممکنه برعکسش هم خوشبخت بشن، ولی هم کفو بودن بهتره

مرد مطلقه هم بخواد با خانم مجرد ازدواج کنه، همین رو میگم